Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al CFR-ului a impresionat mai multe echipe de top în meciul cu Lazio! Presa din Italia a dezvăluit ce formaţii ar fi interesate de fotbalist

Un fotbalist al CFR-ului a impresionat mai multe echipe de top în meciul cu Lazio! Presa din Italia a dezvăluit ce formaţii ar fi interesate de fotbalist

CFR Cluj

Comentarii

Deşi CFR Cluj a arătat execrabil în meciul tur cu Lazio, unul dintre fotbaliştii campioanei a reuşit totuşi să impresioneze, iar Tuttosport a anunţat că şase echipe de top, cinci din Italia şi una din Spania, ar fi interesate de jucător.

În minutul 15 al confruntării cu Lazio, CFR Cluj a primit o şansă nesperată, după ce arbitrul Craig Pawson a decis să îl elimine pe Patric, pentru un fault asupra lui Ermal Krasiniqi.

Fotbalistul transferat de campioană în această iarnă reuşise să treacă de mai mulţi adversari, înainte de a fi doborât de fundaşul brazilian, dintr-o postură ce a fost interpretată ca fiind de ultim apărător.

Un fotbalist al CFR-ului a impresionat mai multe echipe de top în meciul cu Lazio

Aşadar, centralul britanic le-a oferit suporterilor ardeleni speranţe că echipa favorită poate reuşi surpriza, dar, în cele din urmă, deznodământul a fost unul dureros.

Deşi CFR a pierdut doar cu scorul de 0-1, jocul prestat de campioană reprezintă un motiv de reală îngrijorare pentru fanii clujeni, aceasta nereuşind să pună probleme nici în superioritate numerică.

Şansele de la calificare ale campioanei par minime, chiar dacă preşedintele Cristi Balaj are încredere că aceasta poate ajunge în optimi, mai ales că doi jucători de bază vor lipsi din retur.

După ce au încasat cartonaşe galbene la Roma, Nana Boateng şi Yuri au ajuns la limita de patru avertismente a UEFA, care rezultă într-o suspendare de un meci.

Deşi campioana a arătat execrabil împotriva lui Lazio, un jucător al lui Dan Petrescu a reuşit să impresioneze, iar presa din Italia a anunţat că şase echipe de top ar fi acum interesate de acesta.

Cine sunt formaţiile interesate de Ermal Krasniqi

Conform Tuttosport, Ermal Krasniqi ar fi astras atenţia lui Sassuolo, Udinese, Genoa, Fiorentina, Torino şi Mallorca după prestaţia reuşită pe Olimpico.

De abia ajuns la CFR Cluj în această iarnă, de la Ballkani, după ce înfruntase trupa lui Dan Petrescu în grupele Conference League, kosovarul deja pare cel mai vandabil fotbalist din Gruia.

După ce a debutat cu gol şi pasă decisviă, atacantul de 24 de ani nu a mai reuşit să puncteze sau să ofere un assist în următoarele partide, dar este aproape meci de meci cel mai periculos jucător al campioanei.

Afla mai multe despre: ermal krasniqi 

viewscnt
Articole similare