Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi MM, de acord! Echipa care va încheia sezonul regular pe primul loc în Superligă: ”M-am sucit / Aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV

Panduru şi MM, de acord! Echipa care va încheia sezonul regular pe primul loc în Superligă: ”M-am sucit / Aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma victoriei Farului Constanţa cu Petrolul Ploieşti, Basarab Panduru şi MM Stoica au fost întrebaţi de moderatorul Dan Udrea ce echipă cred că va încheia sezonul regular pe primul loc, iar răspunsul lor a fost acelaşi.

Ajuns în a 26-a etapă, sezonul regular al Superligii este tot mai aproape de final. În prezent, Farul Constanţa se află pe primul loc, dar mai există timp pentru răsturnări de situaţie.

Deşi lupta în play-off se va da, cel mai probabil, în cinci, realist doar două echipe mai pot încheia sezonul regular pe primul loc, anume liderul Farul şi campioana CFR Cluj.

Momentan, echipa pregătită de Gică Hagi are un avans de cinci puncte, dar, cu CFR în avantaj împotriva lui FC Argeş, distanţa se va micşora cel mai probabil la doar două puncte.

Analizând programul celor două, Panduru a ajuns la concluzia că CFR va câştiga campionatul regular, în timp ce MM Stoica, după ce a glumit că FCSB va încheia lider, a fost de acord.

Echipa care va încheia sezonul regular pe primul loc în Superligă

Udrea: Cine credeţi că va fi lider la finalul sezonului, la startul play-off-ului?

Panduru: Mi se pare că CFR. Aşa cred. La Petrolul, nu văd un meci greu, acasă cu UTA, acasă cu Cluj, acasă cu Argeş... deplasare la Sepsi, dar Sepsi iar nu ştii de unde să o iei. Cred că CFR.

MM: Eu cred că trebuie să mai pui o coloană acolo.

Udrea: Aţi fost întrebat săptămâna trecută, de aia nu am pus FCSB.

MM: M-am sucit, m-am sucit.

Udrea: Aţi spus ”nu, terminăm pe trei”. Aşa aţi zis, nu?

MM: Aşa am zis, da.

Udrea: Acum terminaţi pe primul loc?

MM: Da, da. Am văzut antrenamentul de azi şi m-am sucit!

Udrea: Câte puncte are FCSB acum?

MM: Noi suntem la trei puncte de CFR şi la... eram la cinci de Gică.

Panduru: La opt (n.r. puncte distanţă).

MM: Eee, am glumit, şi eu spun tot CFR.

Panduru: Tu spui că meciul ăsta cu Craiova e mai greu, după care celelalte patru par mai accesibile cât de cât. Şi la CFR, la CFR nu ţi se pare?

MM: Avem acelaşi program, şi noi jucăm la UTA în deplasare, avem acelaşi program ca CFR, absolut acelaşi patru meciuri, aceiaşi adversari (n.r. cu Petrolul, UTA, Sepsi şi U Cluj). Cred că CFR, locul unu, Hagi, locul doi şi noi, locul trei.

Panduru: CFR mi se pare că ar putea să facă puncte. 12 puncte ar trebui să faci. Minim.

Udrea: Şi Farul?

Panduru: Farul nu ştiu la UTA, acasă cu Sepsi, acasă cu Rapid sunt două meciuri grele, şi cu Rapid, şi cu Sepsi, chiar dacă e puternică acasă.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI:

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare