Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un suporter a pătruns pe teren la sfârşitul meciului Farul - Petrolul! Ce s-a întâmplat apoi

VIDEO | Un suporter a pătruns pe teren la sfârşitul meciului Farul - Petrolul! Ce s-a întâmplat apoi

Farul Constanța

Comentarii

În a 26-a etapă a Superligii, liderul Farul Constanţa a primit vizita celor de la Petrolul Ploieşti, iar echipa pregătită de Gică Hagi a reuşit să se impună cu scorul de 2-0. La finalul jocului, un suporter dobrogean a reuşit să pătrundă pe teren.

Aflată deja la două puncte de CFR Cluj, Farul Constanţa a profitat de faptul că meciul său din această etapă a fost programat înaintea cel al campioanei şi a mărit distanţa faţă de locul secund.

Echipa pregătită de Gică Hagi a învins-o pe Petrolul Ploieşti fără mari bătăi de cap, după ce Louis Munteanu a deschis scorul în prima repriză, iar Denis Alibec a punctat de la punctul cu var în partea a doua.

Un suporter a pătruns pe teren la sfârşitul meciului Farul - Petrolul

Aşadar, Farul s-a desprins la cinci puncte de campioană, care urmează să joace duminică, de la ora 17:00, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Argeş.

Campioana îi va înfrunta pe piteşteni la doar trei zile după ce s-a făcut de râs în play-off-ul Conference League, fiind învinsă fără drept de apel de Lazio, deşi se afla în superioritate numerică.

Forma bună a Farului din acest sezon a creat şi o emulaţie în jurul echipei dobrogene, mulţi suporteri venind din Constanţa la Ovidiu pentru a asista la meciurile formaţiei.

Unul dintre fani s-a lăsat prea rău dus de val însă şi a fost surprins pe gazon la finalul partidei, după ce a reuşit să treacă de forţele de ordine şi să pătrundă pe teren.

Distracţia sa nu a durat foarte mult însă! Acesta a fost prins rapid de un steward şi a fost escortat în afara gazonului, oferind câteva scene haioase după fluierul final.

Farul, aproape de a se muta într-un final din Ovidiu

Pentru Farul, viitorul arată foarte bine. Planurile pentru noul stadion din Constanţa, care va purta tot numele lui Gică Hagi, la fel ca cel din Ovidiu, au fost aprobate.

Licitaţia pentru construirea acestuia tocmai a început, iar, în câţiva ani, dacă totul decurge aşa cum îşi doresc oficialii dobrogeni, atunci Farul va putea să se mute la Constanţa.

Afla mai multe despre: farul constanţa 

viewscnt
Articole similare