Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl aştept cu nerăbdare”. Gică Hagi, ”all-in” pentru a duce Farul la următorul nivel: ”Vrem să avem cele mai multe victorii dintre toate echipele”

”Îl aştept cu nerăbdare”. Gică Hagi, ”all-in” pentru a duce Farul la următorul nivel: ”Vrem să avem cele mai multe victorii dintre toate echipele”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a vorbit despre următoarea partidă a formaţiei Farul Constanţa în Superligă. Liderul campionatului nu a reuşit să învingă în runda precedentă.

”Îl aştept cu nerăbdare”. Gică Hagi, nerăbdător să ducă Farul la următorul nivel: ”Vrem să avem cele mai multe victorii dintre toate echipele”

Farul nu a reuşit să câştige partida din deplasare cu FC Argeş, dar va da tot ce poate pentru a obţine toate cele trei puncte din meciul de pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti.

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei, Gică Hagi a prefaţat duelul care va avea loc pe ”Ilie Oană”.

”Regele” vrea să obţină cât mai multe victorii în meciurile rămase în acest final de sezon regular.

”Ştiu că o să ne aştepte un meci dificil. Sperăm să reuşim un meci foarte bun. Să încercăm să impunem şi să dominăm ritmul şi intensitatea jocului.

Ar trebui să avem cele mai multe victorii la finalul acestui campionat. Vrem să avem cele mai multe victorii dintre toate echipele.

Ne-am unit cu toţii şi cu toată lumea din oraş şi din Dobrogea. Am zis că echipa e a tuturor şi va fi a tuturor indiferent cine va fi acţionar”, a declarat Hagi, înaintea meciului.

Gică Hagi a făcut precizări şi despre stadionul care se va construi la Constanţa.

”Cu mine vorbiţi când se începe demolarea. Ne vedem acolo pe stadion când demolăm să facem fotografia. Îl aştept cu nerăbdare”, a adăugat ”Regele”.

Zilele trecute, Compania Naţională de Investiţii a lansat licitaţia pentru construcţia noului stadion, un contract în valoare de aproximativ 80 de milioane de euro.

Noul stadion va avea în jur de 18.000 de locuri şi ar trebui să fie gata până în 2025.

Farul o va întâlni pe Petrolu, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1, în etapa a 26-a din Superligă. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul 

viewscnt
Articole similare