Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în Liga 1. Gică Hagi, detalii despre proiect: ”Este pe foarte mulţi ani”

O nouă forţă în Liga 1. Gică Hagi, detalii despre proiect: ”Este pe foarte mulţi ani”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că planul său este să facă din Farul o adevărată forţă în fotbalul românesc.

De când a promovat în Liga 1 cu Viitorul, echipa din Constanţa a fost aproape în fiecare sezon printre cele mai bune din campionatul României.

Tendinţa a continuat şi după ce Gică Hagi a preluat marca Farul Constanţa. De altfel, Farul este în prezent liderul Ligii 1 şi are un sezon excelent.

Gică Hagi are planuri mari la Constanţa: ”Acesta este gândul meu”

Farul Constanţa a avut până acum un sezon extraordinar. În 25 de etape, echipa antrenată de Gică Hagi a pierdut doar 3 meciuri şi este lider în Liga 1, cu 52 de puncte acumulat, cu două mai multe decât CFR Cluj.

Cu toate acestea, Gică Hagi spune că Farul n-a atins nivelul pe care el îl doreşte la Constanţa.

”Regele” susţine că proiectul său este să facă din Farul Constanţa una dintre forţele Ligii 1, care să joace constant în cupele europene şi care să se bată în fiecare an la titlu.

Hagi susţine că este mulţumit de felul în care planul său s-a derulat până acum şi spune că echipa este în continuă dezvoltare:

”La Farul este un proiect care... am plecat la un drum pe ani foarte mulţi. Am plecat la un drum foarte important de a construi o echipă, un club puternic.

Noi nu suntem încă în postura şi în nivelul în care am atins lucrurile cele mai bune. Noi suntem în dezvoltare în toate planurile, atât în administrativ, cât şi tehnic, să ne dezvoltăm cât mai mult, să ajungem o echipă europeană.

Să fim o echipă care să participe în Europa, să fim un club care să fie printre cele mai bune din România...

Cred că drumul pe care suntem e foarte bun şi noi sperăm ca clubul, în fiecare zi, să facă ceva în plus, să devină mai bun, să aducă lucruri mai bune. Bineînţeles, bugetul, cât şi partea tehnică... să fie o echipă care să ajungă să se bată cu cele mai bune din România şi să se ducă în Europa.

Acesta este gândul meu, acesta a fost gândul nostru când am făcut această unire la Constanţa”, a spus Gică Hagi.

Farul va beneficia şi de un stadion de 80 de milioane de euro

O veste bună pentru suporterii constănţeni este că se fac paşi concreţi pentru construirea noului stadion, pentru care Gică Hagi a tot insistat în ultimii ani.

Zilele trecute, Compania Naţională de Investiţii a lansat licitaţia pentru construcţia noului stadion, un contract în valoare de aproximativ 80 de milioane de euro.

Noul stadion va avea în jur de 18.000 de locuri şi ar trebui să fie gata până în 2025.

”Să avem un stadion super, pentru că el este necesar. În toată lumea vedeţi că sunt aceste stadione, parcuri, făcute care să te ajute să poţi să faci un fotbal foarte bune, care să te unească, să vină toată lumea şi îl aştept cu nerăbdare”, a mai spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare