Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, contactat de Mihai Rotaru pentru transferul unui jucător

Gigi Becali, contactat de Mihai Rotaru pentru transferul unui jucător

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru l-a contactat pe Gigi Becali pentru a-i vinde un jucător de la Universitatea Craiova.

Rivale în campionat, Mihai Rotaru l-a contactat pe Gigi Becali, prin intermediari, pentru a-i vinde un jucător la FCSB.

Patronul FCSB spune însă că n-a fost deloc interesat de propunerea pe care i-a făcut-o lui Mihai Rotaru.

Rotaru a încercat să i-l vândă pe Dan Nistor lui Gigi Becali

Universitatea Craiova este una dintre rivalele importante pe care FCSB le are în campionat. Cu toate acestea, cele două cluburi au avut de-a lungul timpului mai multe afaceri cu jucători.

În ultima tentativă de acest gen, Mihai Rotaru a încercat să i-l vândă pe Dan Nistor lui Gigi Becali, mai ales că, în trecut patronul FCSB a vrut să-l transfere.

Însă lucrurile au stat acum total diferit. Gigi Becali s-a amuzat când a auzit propunerea lui Mihai Rotaru, căruia i-a cerut 50.000 de euro ca să i-l ia pe Dan Nistor:

”A vrut să mi-l dea şi mie. A vrut să mi-l dea prin Şiman şi m-a întrebat cât dau pe el şi am zis: ”-50.000 euro. Să-mi dea mie Rotaru 50.000 şi îl iau. Acum o săpămână (n.r. l-a căutat să i-l vândă pe Dan Nistor”, a spus Gigi Becali.

Dan Nistor s-a transferat la U Cluj. Gratis

Mihai Rotaru a decis în această iarnă să scape de mai mulţi jucători importanţi, din cauza parcursului oscilant din acest sezon. Printre ei a fost şi Dan Nistor.

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani s-a despărţit între timp de Universitatea Craiova şi s-a transferat la Universitatea Cluj, fără ca ”şepcile roşii” să achite vreun ban.

”Mă bucur că am ajuns aici. Un prim obiectiv este salvarea de la retrogradare. Să reuşim asta în primul rând, după care îmi voi pune alte obiective. Sunt un tip foarte ambiţios, iar asta o să vedeţi.

Nici nu am stat prea mult să mă gândesc. Soţia mea a avut un mare plus pentru acest transfer deoarece este şi ea de aici, din zonă, din Alba Iulia”, a spus Dan Nistor la prezentarea oficială.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare