Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţie intensă Balaj - Varga imediat după eşecul cu Lazio. Patronul lui CFR, afirmaţii neaşteptate. Dezvăluiri din culise

Discuţie intensă Balaj - Varga imediat după eşecul cu Lazio. Patronul lui CFR, afirmaţii neaşteptate. Dezvăluiri din culise

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj şi Nelu Varga au avut o discuţie privată, la stadionul lui Lazio, imediat după ce s-a terminat meciul.

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 în faţa lui Lazio Roma, în deplasare, însă după o prestaţie dezamăgitoare, mai ales că jucătorii lui Dan Petrescu au avut superioritate numerică încă din minutul 15, când Patric a fost eliminat.

La finalul partidei, Cristi Balaj şi Nelu Varga - ambii prezenţi la Roma - au avut un scurt dialog la stadion.

Ce au discutat Cristi Balaj şi Nelu Varga după meciul Lazio - CFR Cluj

Campioana României a pierdut cu 1-0 în faţa lui Lazio, în play-off-ul Conferecen League şi păstrează în contunuare şanse de calificare.

Însă a fost o prestaţie dezamăgitoare a campioanei României, în contextul în care Lazio a jucat în ”10” încă din minutul 15, după ce Patric a comis un fault într-o zonă foarte periculoasă.

Eşecul a venit sub ochii lui Nelu Varga şi Cristi Balaj, care s-au deplasat la Roma pentru acest meci.

La final, cei doi au avut un dialog la stadion, care părea destul de aprins. Cristi Balaj a explicat însă că Nelu Varga l-a surprins cu o atitudine foarte optimistă:

”Nu l-am certat pe Varga, eu m-am dus la el. Eram supărat, eram trist şi am purtat un dialog scurt cu domnul Varga, în care şi eu simţeam că puteam mai mult şi să profitam de faptul că am jucat cu un om plus.

Şi cel mai supărat şi supărat am fost pentru modul în care s-a primit gol, care putea fi evitat. Şi, în momentul acela, domnul Varga mă încuraja pe mine.

(n.r. despre ce i-a spus Nelu Varga) 'Chestia este bine, avem şanse în continuare, vine meciul retur. Că s-ar fi terminat 0-0 sau am pierdut cu 1-0, tot trebuia să dăm gol la Cluj'. Şi asta trebuie să fie preocuparea noastră”, a povestit Cristi Balaj pentru Fanatik.ro.

Cristi Balaj a devenit ulterior optimist

După discuţia purtată cu Nelu Varga - patronul lui CFR Cluj - Cristi Balaj a intrat în direct prin telefon la Orange Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Preşedintele lui CFR Cluj a avut un discurs destul de optimist şi s-a arătat încrezător că echipa se poate califica:

”Nu suntem impacientaţi, dar asta nu înseamnă că nu suntem preocupaţi. Simţitm că putem să obţinem o calificare, chiar dacă jucăm împotriva celor de la Lazio”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Lazio Roma, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League.

Clujenii au jucat în superioritate numerică din minutul 15, când de la italieni a fost eliminat Patric. Golul a fost marcat de Immobile, în minutul 45+4.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare