Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă supără că am încasat gol tot din fază fixă”. Concluziile lui Dan Petrescu după ce a fost bătut cu propriile arme la Roma: ”1-1 era un scor mai real”

”Mă supără că am încasat gol tot din fază fixă”. Concluziile lui Dan Petrescu după ce a fost bătut cu propriile arme la Roma: ”1-1 era un scor mai real”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de CFR Cluj cu Lazio Roma, pe Olimpico, în Conference League. Antrenorul clujenilor a fost supărat pentru lipsa de concentrare arătată pe finalul primei reprize, din care italienii au marcat unicul gol al meciului.

CFR Cluj a fost învinsă, în deplasare, de echipa Lazio Roma, scor 0-1, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League.

Clujenii au jucat în superioritate numerică din minutul 15, când de la italieni a fost eliminat Patric.

Golul a fost marcat de Immobile, în minutul 45+4, în urma unei faze fixe.

”Mă supără că am încasat gol tot din fază fixă”. Discursul lui Dan Petrescu după ce a fost bătut cu propriile arme la Roma: ”1-1 era un scor mai real”

La finalul meciului, Dan Petrescu a făcut analiza echipei sale şi a subliniat că este supărat că a încasat un gol, din fază fixă, pe final de primă repriză.

Totodată, antrenorul lui CFR Cluj a precizat că s-a văzut diferenţa de valoare între jucătorii săi şi fotbaliştii lui Lazio.

"Dacă spuneai înainte de meci că pierdem cu 1-0, mi se părea că e normal, ar fi fost un rezultat bun, dar am jucat 11 contra 10. Mă supără că am încasat gol la ultima fază din prima repriză. Am avut noi corner în minutul 45+2 şi nu am ştiut să gestionăm acea fază fixă.

Fotbalul e şi faze fixe. Cred că s-a văzut o diferenţă clară de nivel în favoarea lor. 11 la 10 am încercat, n-am putut mai mult. N-au fost aşa multe ocazii, nici la noi, nici la ei, dar parcă ei au avut ocaziile mai mari.

Până la urmă, un rezultat care ne ţine în cărţi pentru retur. Probleme numărul 1 va fi duminică, peste două zile jucăm.

Jucători cu experienţă. Din păcate, la fel ca la Craiova, gol tot din fază fixă. E o perioadă în care fazele fixe ies invers şi nu reuşim. Dacă Lovro reuşea să marcheze cu capul pe final, cred că 1-1 era un scor mai real la ce s-a jucat pe teren.

Dar v-am zis, s-a văzut o diferenţă mare, mare de valoare în favoarea lor. Savic mi se pare că e de pe altă planetă, Immobile, la fel. Pedro, când a intrat, fundaşii lor laterali, toţi fotbaliştii lor se vede că sunt la alt nivel. Dar noi ne-am bătut şi ne vom bate şi în retur, nu se ştie în fotbal niciodată.

Am crezut că Immobile şi Savic nu joacă, m-aş fi bucurat, dar amândoi au jucat. Ştiam că ei doi sunt de neînlocuit în echipa lor. Arbitraj excelent, Krasniqi a făcut o fază fantastică, a eliminat trei jucători. Arbitrul chiar a fost impecabil, n-ai ce să zici.

Per total, sunt puţin necăjit de rezultat, dar, dacă la început îmi spuneai 1-0, spuneam că poate avem şanse la retur. Trebuie să ne gândim că vom avea şanse, dar nu ştiu câtă energie vom avea, pentru că duminică e un meci vital pentru noi. Mâine plecăm şi poimâine jucăm şi nu ştiu dacă cei care au jucat mai pot face faţă.

Mie mi s-a părut că a fost diferenţă de valoare, aşa mi s-a părut. Doar atât, alt motiv nu. Ce să fie? Asta e realitatea. Milinkovic-Savic costă 100 de milioane, asta spune totul despre valoarea lor.

La pauză am fost supărat de faza de la gol, a stricat tot ce am făcut bun în prima repriză. O neatenţie, o lipsă de concentrare, dar, în acelaşi timp, şi valoarea lor.

Nu suntem Real Madrid sau PSG. Şi ele au 3 înfrângeri la rând. Trebuie să ştim să trecem peste ele.

Ce să putem schimba la retur? Schimbăm jucătorii? Ce întrebări puneţi... tot jucătorii ăştia sunt, tot ei îşi vor da viaţa. Am jucat şi cu Lazio, cu Roma, dar băieţii s-au dăruit.

Chiar nu vedeţi cine e la Lazio? La ei, rezervă Pedro. Uitaţi-vă la rezervele noastre. Asta e realitatea noastră. Dacă vreţi mai mult, problema voastră, dar asta e realitatea", a declarat Petrescu, după meci, conform Protv.

Returul dintre CFR Cluj şi Lazio este programat joia viitoare, 23 februarie, de la ora 19:45, în Gruia.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare