Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ţi se pare normal să facă asta?”. Aspectul nevăzut remarcat de Panduru la una dintre fazele decisive din Farul - Petrolul: ”E altă problemă” | EXCLUSIV

”Ţi se pare normal să facă asta?”. Aspectul nevăzut remarcat de Panduru la una dintre fazele decisive din Farul - Petrolul: ”E altă problemă” | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei 2-0 a Farului Constanţa cu Petrolul Ploieşti, Basarab Panduru a comentat primul gol marcat de echipa pregătită de Gică Hagi, venit pe fondul unei erori ilare a unui fundaş al prahovenilor, Felix Mathaus.

Farul Constanţa a reuşit să obţină o victorie importantă în a 26-a etapă a Superligii, după ce a trecut fără bătăi de cap de Petrolul Ploieşti, scor 2-0, la Ovidiu.

Formaţia pregătită de Gică Hagi a deschis scorul prin Louis Munteanu, pe fondul unei erori ilare a lui Felix Mathaus, înainte de a majora diferenţa prin Denis Alibec, în partea secundă, de la punctul cu var.

”Ţi se pare normal un jucător de primă ligă să pună ghetele greşite?”

Aşadar, dobrogenii au reuşit să se desprindă la cinci puncte de CFR Cluj, care are un meci mai puţin disputat însă, urmând să o înfrunte pe FC Argeş duminică.

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei Farului, Basarab Panduru a comentat faza primului gol, la care Felix Mathaus s-a făcut realmente de râs.

Fostul internaţional român a afirmat că şi dacă a alunecat, vina tot fundaşului îi aparţine, explicând că, cel mai probabil, acesta nu şi-a ales corect crampoanele pentru acest meci.

Panduru a explicat şi că poziţionarea defectuoasă a lui Mathaus se datorează fricii de a se depărta prea mult de Denis Alibec, care se afla în dreapta sa.

Aspectul nevăzut remarcat de Panduru la una dintre fazele decisive din Farul - Petrolul

El aici vede, dar îi e frică, nu poate să îl lase pe Alibec şi să facă linia de frică. Aluncă, da. Asta cu alunecatul e altă problemă, treaba ta că joci în turnatele alea sau ce ghete sunt.

Ţi se pare normal un jucător de primă ligă să să pună ghetele... (n.r. greşite)? Bănuiesc, nu ştiu. A picat, alea nu mai pleacă, iar când pleacă, pleacă genunchiul.

De aia fac rupturi de ligamente. Înainte erau crampoane mai subţiri, mai gorase, depinde de teren”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

În următoarea etapă a Superligii, Farul o va înfrunta pe UTA, la Arad, în timp ce Petrolul va primi vizita CFR-ului. Ambele partide se vor putea vedea, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: felix mathaus 

viewscnt
Articole similare