Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Băluţă a pictat pe teren. Alibec joacă la o echipă care ştie fotbal”. Hagi, încântat după ce a învins Petrolul

”Băluţă a pictat pe teren. Alibec joacă la o echipă care ştie fotbal”. Hagi, încântat după ce a învins Petrolul

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi (58 de ani) a fost extrem de mulţumit, după ce Farul şi a consolidat poziţia de lider.

Gheorghe Hagi a vorbit la finalul partidei, câştigate de Farul, scor 2-0 cu Petrolul, despre jocul echipei sale.

”Alibec joacă la o echipă care ştie fotbal”

”Am jucat foarte bine de la început. Ritmul şi intensitatea au fost la un nivel foarte bun. Am făcut foarte bine şi faza defensivă, şi cea ofensivă. Am creat presiune mare, adversarul n-a avut timp să gândească. Este o victorie meritată din toate punctele de vedere, dar din păcate am marcat puţine goluri, la câte ocazii am avut.

Alibec se simte bine cu noi, individual este foarte bun. A găsit si echipa care-l pune în evidenţă. Se simte bine cu noi şi asta se vede. Progresăm, creştem de la meci la meci, arătăm bine. Important este să joace (n.r. Alibec) la o echipă care ştie fotbal.

Nu ştiu dacă Alibec ar fi acelaşi şi la naţională. El când merge acolo, depinde de toţi ceilalţi, la fel ca şi la noi. Astăzi nu putem scoate în evidenţă doar jucătorii din faţă, toţi au jucat bine. Apărătorii au jucat bine, mijlocaşii nu mai vorbesc. Băluţă a pictat dar a făcut si greşeli, la ultima pasă.

 

Sunt puncte importante care ne clasează acolo sus, şi ne dau încredere să luptăm pentru titlu. Nu suntem la capacitate maximă, când vine vorba de ritmul, pe care ar trebui să îl menţinem din primul până în ultimul minut. Suntem pe drumul cel bun. În fiecare zi progresăm, trebuie sa găsim cheia şi drumul pe care trebuie sa îl facem.

 

Fanii sunt fericiţi. Trebuie să ne luptăm ,să ne batem. Victoria aduce fericire, bucurie şi încredere. Toţi jucătorii Farului se simt bine, şi în mod special şi eu”, a declarat Hagi, la sfârşitul meciului.

Farul rămâne lider indiferent de rezultate

Graţie victoriei din meciul cu Petrolul, Farul rămâne pe primul loc cu 55 de puncte, cinci mai multe decât CFR, echipa de pe locul doi, dar şi cu un meci în plus disputat. ”Marinarii” vor juca următorul meci pe 24 februarie, în deplasare cu UTA.

 
 
 

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare