Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Cluj a anunţat o despărţire de ultimă oră! Fotbalistul a plecat de la echipă după doar trei meciuri

OFICIAL | U Cluj a anunţat o despărţire de ultimă oră! Fotbalistul a plecat de la echipă după doar trei meciurigalerie foto

U Cluj

Comentarii

Deşi perioada de transferuri a luat sfârşit, formaţiile din Superligă încă nu au încheiat curăţeniile de iarnă. U Cluj a anunţat, duminică, despărţirea de ultim moment de Krystian Nowak (28 de ani), fundaşul central polonez care a însumat doar trei apariţii pentru ”şepcile roşii”.

La finalul lui 2022, conducerea lui U Cluj îşi făcea planurile pentru a doua parte a sezonului, alături de antrenorul principal Eugen Neagoe, pe care se baza pentru salvarea echipei.

Orice fel de plan al ”şepcilor roşii” a fost dat peste cap de ”trădarea” tehnicianului, care a ales să abanoneze echipa din Ardeal şi să semneze cu formaţia sa de suflet, Universitatea Craiova.

U Cluj a anunţat o despărţire de ultimă oră

Aşadar, conducerea lui U Cluj a apelat la o legendă a clubului, Ioan Ovidiu Sabău, care a revenit pe banca tehnică după o îndelungată absenţă.

Noul antrenor al formaţiei a fost nevoit să îşi facă o idee cât mai repede în legătură cu jucătorii de la club şi încă nu a ajuns să îşi definitiveze lotul.

U Cluj a anunţat, duminică, o plecare de ultim moment. Krystian Nowak a ajuns la un acord cu ”şepcile roşii” în privinţa reziliereiii contratului.

Nowak a plecat din Ardeal după doar trei meciuri

FC Universitatea Cluj şi jucătorul Krystian Nowak au ajuns la o înţelegere privind încetarea, pe cale amiabilă, a contractului.

Fundaşul central polonez sosit în vară a strâns 3 prezenţe pentru 'U' în Cupa României. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru munca depusă şi îi doreşte succes în carieră!”, se arată în mesajul postat de U Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Nowak a reuşit să însumeze doar trei apariţii în tricoul ardelenilor, toate în Cupa României, neprinzând niciun minut în Superligă.

Ajuns la Cluj de la Widzew Lodz, formaţie alături de care tocmai promovase în prima ligă a Poloniei, stopperul nu a reuşit să se impună în Ardeal, nici sub comanda lui Neagoe, nici sub a lui Sabău.

În cariera sa, Nowak a mai evoluat pentru SMS Lodz, Tur Turek şi Podbeskidzie (Polonia), Heart of Midlothian (Scoţia), Panionios (Grecia) şi Slaven Belupo (Croaţia).

Fotbalistul a prins minute şi pentru selecţionata U21 a Poloniei, dar nu a reuşit să ajungă să facă pasul şi la naţionala mare.

 

Afla mai multe despre: krystian nowak 

viewscnt
Articole similare