Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu schimbă nimic. Te trezeşti cu o victorie în 11 meciuri”. Cândva cel mai dorit antrenor din Superligă, tehnicianul şi-a distrus reputaţia în acest sezon | EXCLUSIV

”Nu schimbă nimic. Te trezeşti cu o victorie în 11 meciuri”. Cândva cel mai dorit antrenor din Superligă, tehnicianul şi-a distrus reputaţia în acest sezon | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Datorită performanţelor reuşite la FC Botoşani, cu un buget considerabil mai mic decât al echipelor din elita Superligii, Marius Croitoru (42 de ani) reuşise să devină cel mai dorit antrenor din Superligă, însă acesta şi-a distrus reputaţia în acest sezon, după plecarea din Moldova.

La finalul ultimului sezon, Marius Croitoru a părăsit-o pe FC Botoşani, formaţia alături de care reuşise să îşi facă un nume ca antrenor, după trei ani pe banca tehnică a echipei.

Devenit probabil cel mai dorit antrenor din Superligă datorită performanţelor reuşite în Moldova, a fost considerată o adevărată lovitură când U Craiova 1948 a reuşit să îl aducă pe acesta în Bănie.

Cândva cel mai dorit antrenor din Superligă, Croitoru şi-a distrus reputaţia în acest sezon

Mandatul său la echipa lui Adrian Mititelu nu a fost unul de durată însă, iar, plecat în Trivale, mandatul de la FC Argeş a fost şi mai dezastruos.

După 11 meciuri, Croitoru a însumat doar o victorie, la debut, iar Basarab Panduru a notat că tehnicianului nu este nici măcar aproape de a se ridica la aşteptări.

Croitoru nu că nu schimbă faţa Argeşului cu CFR, nu schimbă faţa Argeşului deloc de când vine. Îl schimbi pe Prepeliţă, ai impresia că aduci un antrenor care poate să facă mai mult decât Prepeliţă şi te trezeşti că nu face mai nimic.

Mi se pare că al 11-lea meci, iar el are o singură victorie. E foarte puţin. Multe egaluri, cred că are patru înfrângeri, şase egaluri şi o victorie. Victoria aia nu e prima? La UTA, când vine.

Şi el atunci stă, nu stă pe bancă, nici nu ştim exact şi 1-0, singura victorie. Pare că făcea ceva la Craiova la un moment dat, îţi plăcea Craiova cu Croitoru.

”Nu schimbă nimic. Te trezeşti cu o victorie în 11 meciuri”

După aia pleacă de acolo, vine aici, nici aici nu face, nu ştiu, nu e uşor, e puţin complecat, dar la el la Botoşani face treabă şi face treabă bună, dar face din altă poziţie, de manager general.

Aduce ce jucători vrea, îi caută, face ce vrea cu ei. Pleacă în altă parte, nu mai face asta, nu mai are putere, vin jucători pe care nu îi vrei, probabil.

Faci aceleaşi lucruri ca la Botoşani, dar te trezeşti că ăla (n.r. Bauza) îţi aruncă ghetea când stai pe bancă, când îl schimbi, aici te trezeşti că ai 11 meciuri, o singură victorie”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare