Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui FC Argeş, criticaţi de antrenor după al 10-lea meci consecutiv fără victorie în Superligă: ”Păcat că ei nu au înţeles asta”

Jucătorii lui FC Argeş, criticaţi de antrenor după al 10-lea meci consecutiv fără victorie în Superligă: ”Păcat că ei nu au înţeles asta”

FC Argeș

Comentarii

În a 26-a etapă a Superligii, FC Argeş a fost învinsă fără mari bătăi de cap de CFR Cluj, scor 1-3. În urma confruntării, antrenor principal din acte al piteştenilor, Constantin Schumacher, a tras concluziile la flash-interviu, criticând jucătorii pentru prestaţia lor.

La finalul lui octombrie, FC Argeş a luat decizia de a îl demite pe Andrei Prepeliţă, pentru a îl putea aduce în locul său pe Marius Croitoru, tocmai rămas liber de contract, după despărţirea de U Craiova 1948.

”Păcat că ei nu au înţeles asta”

Venirea sa în Trivale a fost văzută ca o adevărată lovitură, dar tot ce a reuşit Croitoru să facă până acum a fost să îşi distrugă în mare parte reputaţia dezvoltată la Botoşani.

După ce a debutat cu victorie, acesta nu a mai reuşit să cucerească toate punctele în niciunul dintre următoarele 10 meciuri, însă stafful tehnic îi învinuieşte pe jucători.

Constantin Schumacher a fost prezent la flash-interviu, după înfrângerea cu CFR, şi a pus rezultatul negativ pe seama faptului că fotbaliştii nu s-au dăruit complet din primul minut.

Jucătorii lui FC Argeş, criticaţi de antrenor după al 10-lea meci consecutiv fără victorie în Superligă

Păcat că am început de la 0-1. Ştiam că jucăm contra campioanei. Păcat că s-au dat golurile foarte rapid. Au fost două reprize distincte.

O primă repriză foarte slabă din partea noastră, în a doua repriză am controlat jocul, am marcat, am avut şi ocazii. Nu mai punem golul din ultimul minut, pentru că eram cu echipa sus şi încercam să marcăm.

Păcat că jucătorii nu au înţeles că fiecare meci trebuie tratat încă din prima secundă şi până când arbitrul fluieră finalul meciului. Trebuie să tragem concluzii după acest meci.

Etapele trec, se apropie play-out-ul şi trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Mai sunt patru meciuri foarte grele şi dacă nu acumulăm puncte va fi foarte greu pentru noi.

Eu cred în aceşti jucători, dar le trebuie mai multă încredere şi trebuie să demonstreze pe teren. Fotbalul se joacă pe teren, e aceeaşi limbă, o singură minge.

Nu contează în ce limbă vorbeşti. Relaţiile de joc şi lucrurile pe care le faci pe teren le lucrezi la antrenamente”, a declarat Constantin Schumacher, după înfrângerea cu CFR.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare