Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Immobile a dat astăzi două goluri contra unei echipe cu buget de 150 de milioane de euro. CFR are 10 milioane”. Dan Petrescu, speriat de victoria lui Lazio

”Immobile a dat astăzi două goluri contra unei echipe cu buget de 150 de milioane de euro. CFR are 10 milioane”. Dan Petrescu, speriat de victoria lui Lazio

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit de meciul câştigat de CFR, scor 3-1 contra lui FC Argeş. ”Bursucul” a scos în evidenţă şi victoria lui Lazio, din ultima partidă de Serie A.

”Bursucul” s-a declarat mulţumit de victoria echipei sale, şi a ridicat-o în slăvi pe Lazio, după succes obţinut de capitolini pe terenul Salernitanei, scor 2-0. 

”Când am făcut egal cu Sevilla, lumea era nemulţumită”

”Prima repriză, foarte bună. Trebuia să fie 3, 4-0. Ştiam că 2-0 este cel mai periculos rezultat. Am dat patru goluri. Trei în poarta lor, unul în poarta noastră. Nu ştiu dacă la 2-2 mai reuşeam să înscriem. Este o lecţie de învăţat, dar nu le pot reproşa foarte mult.

Următorul meci este cu Lazio... am văzut că Immobile a dat două goluri cu Salernitana, care are bugetul de 150 de milioane de euro şi CFR are 10 mil de euro şi a sărit toată ţara. Ştiţi câţi bani a cheltuit Salernitana? 60 de milioane de euro. CFR a cheltuit 10. 
 
Contează şi competiţia în care se joacă. Dacă suntem prea optimişti, ne facem iluzii. Voi băga cea mai buna echipă şi vom încerca să facem un rezultat, şi un joc bun. Când joacă Immobile la ei, orice este posibil. Toată lumea se aşteaptă să ne calificăm, credeţi că nu cunosc CFR Cluj? Când am făcut două egaluri cu Sevilla, lumea era nemulţumită. Extrema lor avea salariul cât avea tot bugetul clubuluI”, a declarat Dan Petrescu.
 
După această victorie, CFR s-a apropiat la două puncte de liderul Farul. Pentru clujeni urmează returul cu Lazio, pe 23 februarie.

 

Afla mai multe despre: fcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare