Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Unde Dumnezeu a fost? Refuz să cred asta”. Ndong a primit un cartonaş roşu controversat, iar ce a urmat e incredibil! Fază de necrezut în Superligă

VIDEO | ”Unde Dumnezeu a fost? Refuz să cred asta”. Ndong a primit un cartonaş roşu controversat, iar ce a urmat e incredibil! Fază de necrezut în Superligă

FCSB

Comentarii

În prima repriză a derby-ului dintre FCSB şi Universitatea Craiova, Adrian Cojocaru şi arbitrii din camera VAR au fost protagoniştii unui moment cum rar se vede. După ce dictase o eliminare controversată în tabăra oltenilor, centralul a anulat cartonaşul roşu pentru un offside şi mai controversat.

”Unde Dumnezeu a fost? Refuz să cred asta”

FCSB a început în atac derby-ul cu Universitatea Craiova, iar, după ce a ratat o ocazie uriaşă în secunda 19, a reuşit să deschidă scorul în minutul al doilea.

Roş-albaştrii şi-au continuat asaltul la poarta lui Laurenţiu Popescu, iar, în minutul 43, roş-albaştrii credeau că au rămas în superioritate numerică.

Basilio Ndong a primit un cartonaş roşu pentru o intrare asupra lui David Miculescu, după ce a fost interpretat de Adrian Cojocaru că fundaşul oltenilor se afla în postură de ultim apărător.

După o îndelungată verificare a VAR, centralul a anulat eliminarea pe motiv că Miculescu se afla cu umărul în offside, stârnind o reacţie de milioane a comentatorului Bogdan Cosmescu.

Offside! Foarte tare. Unde Dumnezeu a fost offside? Unde este offside? Las-o încolo, dacă ăsta e offside... nu are cum. Nu, nu, nu, refuz să cred aşa ceva”, a comentat acesta.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare