Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mercenarule!”. Sergiu Hanca nu a fost iertat de fanii lui CSU Craiova. Oltenii l-au apostrofat în timpul partidei de la Voluntari

”Mercenarule!”. Sergiu Hanca nu a fost iertat de fanii lui CSU Craiova. Oltenii l-au apostrofat în timpul partidei de la Voluntari

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a bifat al patrulea meci consecutiv fără victorie, în deplasarea de la Voluntari. Ilfovenii au înregistrat primul succes din acest an calendaristic.

Războiul dintre fanii olteni şi Hanca a pornit, în momentul în care fostul jucător al lui Dinamo a fost trimis de Mirel Rădoi să se pregătească alături de echipa secundă.  Hanca a considerat că nu i-a fost respectat contractul, şi a depus memoriu la Comisia de Soluţionare a Litigiilor de la Federaţia Română de Fotbal.

Fanii olteni au aruncat cu bani înspre Hanca

După golul marcat de Voluntari, Sergiu Hanca a fost trimis la încălzire, şi a avut ghinionul să stea fix în zona sectorului ocupat de suporterii veniţi de la Craiova. Aceştia l-au catalogat drept mercenar şi milionar, şi au aruncat cu bani în gazon, conform gsp.ro. După o oră de joc, Hanca a intrat pe teren, dar nu a putut să evite înfrângerea echipei sale.

În vârstă de 30 de ani, Hanca a venit la Craiova în această vară de la formaţia poloneză, Cracovia. Fostul jucător al lui Dinamo este cotat de Transfermarkt la 850.000 de euro. În acest sezon, Hanca a jucat 15 meciuri, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

 

Afla mai multe despre: csu craiovasergiu hanca 

viewscnt
Articole similare