Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careul nostru. În repriza a doua, au stat numai pe jos.” Ce a spus Eugen Neagoe după eşecul lui CSU Craiova

”Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careul nostru. În repriza a doua, au stat numai pe jos.” Ce a spus Eugen Neagoe după eşecul lui CSU Craiova

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a obţinut primul succes din acest an calendaristic, scor 1-0 cu CSU Craiova. Unicul gol al partidei a fost marcat de Vadim Raţă.

Antrenorul Craiovei a criticat jocul ofensiv al echipei sale, oltenii nereuşind să îşi creeze ocazii clare de gol. Cu toate acestea, Neagoe a salutat revenirea lui Baiaram în lotul echipei.
 

”Baiaram, singurul câştig al serii”

”A fost un joc pe care l-am controlat. Din păcate nu am fost atenţi la acea fază, imediat cum a început repriza a doua. Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careul nostru şi au marcat gol. Puteau să mai marcheze unul în prima repriză, la primul corner pe care l-au avut.
 
În rest, a fost o partidă controlată de noi de la un capăt la celălalt. Din păcate, nu ne-am creat foarte multe ocazii. În repriza a doua, după ce au marcat gol nu s-a mai jucat fotbal, au stat numai pe jos. Nu sunt Voluntari de vină, ci domnul abitru. Cu toate acestea, este vina noastă ca nu am ştiut să gestionăm bine primele minute din repriza a doua.
 
A fost un meci în care ne puneam mari speranţe, pe care trebuia să îl câştigăm. Ăsta este fotbalul. Aşa se înscriu goluri, din greşeli sau din execuţii formidaile. Aceasta este frumuseţea acestui sport. Am forţat cu toţi jucătorii ofensivi pe care îi aveam pe bancă. Nu am avut luciditate în atac. Sunt foarte dezamăgit dar nu avem ce face. Miercuri ne aşteaptă un meci foarte important.
 
Mâ gândesc doar la următorul joc, să ne revenim fizic şi să câştigăm cu FC Argeş. Roguljic nu a făcut un joc bun, dar nu am fost supărat pe un jucător anume. Eram supărat din cauza rezultatului. Revenirea lui Bairam este cel mai mare câştig pentru noi.”, a declarat Eugen Neagoe.
 
CSU Craiova a obţinut doar un punct, din ultimele patru deplasări. Oltenii se află doar pe locul cinci cu 45 de puncte, la 13 lungimi distanţă de liderul Farul. De cealaltă parte, FC Voluntari respiră în lupta pentru evitarea retrogradării, şi se află pe locul 11.

Afla mai multe despre: csu craiovafc voluntari 

viewscnt
Articole similare