Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă importantă pentru Botoşani la meciul cu Rapid! Jucătorul a aflat în ultimul moment că nu va putea juca. Care este motivul | EXCLUSIV

Absenţă importantă pentru Botoşani la meciul cu Rapid! Jucătorul a aflat în ultimul moment că nu va putea juca. Care este motivul | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Miercuri, FC Botoşani urma să primească vizita Rapidului, în duelul din a 28-a etapă a Superligii. Cu scurt timp înaintea debutului partidei, moldovenii au aflat că nu se vor putea baza pe serviciile lui Cătălin Golofca (33 de ani), jucător care trebuia să se afle pe bancă.

FC Botoşani a intrat într-o nouă eră la în acestui sezon, odată cu despărţirea de Marius Croitoru, care fusese omul din spatele succesului neaşteptat al trupei moldovene din ultimii ani.

Plecat la U Craiova 1948, după ce a eşuat să ajungă la un acord cu Valeriu Iftime în privinţa prelungirii contractului, actualul antrenor al lui FC Argeş a fost înlocuit de Mihai Teja.

Absenţă importantă pentru Botoşani la meciul cu Rapid

După un început neaşteptat de bun, reuşind să stea în zona podiumului în primele etape, Botoşani a avut parte de o cădere incredibilă, iar fostul antrenor de la Dinamo şi FCSB a fost nevoit să îşi părăsească postul.

Mihai Ciobanu, antrenor aflat în stafful Botoşaniului de ani buni, fiind cel care ocupa postul de principal în perioada Marius Croitoru, a primit frâiele echipei, dar numirea sa nu a fost inspirată.

Aşadar, Valeriu Iftime a găsit o nouă variantă, cea care a dat în final roade, anume Flavius Stoican. Sub comanda sa, moldovenii s-au ridicat din zona roşie a clasamentului şi chiar s-au apropiat de play-off.

În a 28-a etapă a Superligii, Botoşani avea să primească vizita Rapidului şi avea speranţe că poate obţine un rezultat important, în contextul în care giuleştenii nu evoluează la fel de bine în deplasarea ca acasă.

Golofca a aflat în ultimul moment că nu va putea juca

Cu scurt timp înaintea meciului, moldovenii au aflat că nu se vor putea baza pe unul dintre jucătorii aduşi în această iarnă la club, pe Cătălin Golofca, care ar fi trebuit să se afle pe bancă.

Jucătorul de 32 de ani a fost depistat pozitiv cu Covid, astfel că a fost nevoit să se retragă din lotul pentru meciul cu Rapid. Informaţia a fost dezvăluită de moderatorul Dan Udrea, în direct la Orange Sport.

"Înţeleg că Golofca a fost testat cu Covid. Era pe banca de rezerve", a dezvăluit Udrea, la Sport Report.

Afla mai multe despre: cătălin golofca 

viewscnt
Articole similare