Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, temător înainte de deplasarea de la Botoşani: ”E acasă, poate bate pe oricine”. A anunţat o revenire importantă la echipă: ”Va veni cu noi”

Adi Mutu, temător înainte de deplasarea de la Botoşani: ”E acasă, poate bate pe oricine”. A anunţat o revenire importantă la echipă: ”Va veni cu noi”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) a prefaţat duelul dintre Rapid şi FC Botoşani, din etapa intermediară, care va avea loc la mijlocul acestei săptămâni.

Rapid a reuşit să câştige în runda precedentă, 2-0 contra Chindiei, dar victoria a fost una controversată.

Adi Mutu, temător înainte de deplasarea de la Botoşani: ”E acasă, poate bate pe oricine”. A anunţat o revenire importantă la echipă: ”Va veni cu noi”

Totuşi, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu FC Botoşani, din etapa intermediară, Adi Mutu a precizat că doreşte încă trei puncte din deplasarea din Moldova.

Tehnicianul bucureştenilor a subliniat că deşi botoşănenii nu mai sunt echipa din primele meciuri ale anului, rămân o formaţie extrem de periculoasă, mai ales pe teren propriu.

”Un meci complicat, cu o echipă care vine după două înfrângeri şi un egal în ultimele trei meciuri şi, cu siguranţă, e în mare căutare de puncte.

E o formaţie redutabilă acasă, poate bate pe oricine. Să sperăm că terenul e bun şi vom putea juca un fotbal de calitate. Avem nevoie de atitudine bună, concentrare maximă.

Nu am nicio informaţie asupra gazonului, dar în general de câte ori am jucat acolo a fost un gazon bun. Să vedem ce ne aşteaptă, important este să fim pregătiţi.

Nu am probleme de lot, Dragoş Grigore va veni cu noi. Doar la Ciobanu încă nu am vorbit cu medicul, s-ar putea să aibă ruptură musculară.

De cele mai multe ori au fost terenurile impracticabile pe care am jucat. Şi la Mioveni a fost lipsa de precizie a jucătorilor şi ghinionul”, a declarat Adrian Mutu, înainte de meci.

Rapid şi FC Botoşani se întâlnesc miercuri, 1 martie, de la ora 20:30, în etapa a 28-a din Superligă. Va putea fi urmărit şi pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

În clasament, Rapid ocupă locul 4, cu 49 de puncte, în timp ce FC Botoşani se clasează pe poziţia a 9-a, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: muturapid 

viewscnt
Articole similare