Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce milionar s-ar afla, de fapt, în spatele preluării lui Dinamo: ”Are sigur peste 500 de milioane de euro”

Ce milionar s-ar afla, de fapt, în spatele preluării lui Dinamo: ”Are sigur peste 500 de milioane de euro”

Dinamo București

Comentarii

Dumitru Dragomir bănuieşte că altcineva ar fi susţinut cumpărarea lui Dinamo.

Zilele trecute, firma Red&White 2022 Management SRL a anunţat că a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Dorin Şerdean.

În plus, a cumpărat şi aproximativ 10% din acţiunile pe care le avea Asociaţia ”Peluza Cătălin Hîldan”. În total, Red&White 2022 Management SRL deţine acum 80,7758% din acţiunile lui Dinamo.

Cine s-ar aflat, de fapt, în spatele cumpărării lui Dinamo

Firma Red&White 2022 Management SRL a fost înfiinţată în urmă cu aproximativ jumătate de an şi este deţinută de Andrei Nicolescu (60%) şi de Eugen Gheorghe Voicu (40%).

Avocat de meserie, Andrei Nicolescu a fost şi acţionar la Rapid. Dumitru Dragomir este de părere că acesta nu are suficienţi bani pentru a susţine financiar un club precum Dinamo, dar susţine că este un foarte bun conducător.

”Pe unul dintre ei îl ştiu, pe Nicolescu, este prieten cu Bogdan, cu fiul meu. Este un avocat foarte deştept.

Reţineţi ce vă spun! Nu ştiu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să ţină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul... L-am cunoscut. Este un avocat de succes”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

Fostul preşedinte al LPF îl bănuieşte, de fapt, pe Nicolae Badea că s-ar fi implicat în preluarea pachetului majoritar de acţiuni:

”Iar dacă e băgat Badea în chestia asta, simt că e băgat Badea în treaba asta, s-ar putea să-i iasă treaba asta lui Dinamo. Dar dacă nu e Badea băgat, ceilalţi nu ştiu cât potenţial financiar au ca să poată să facă din Dinamo ceva de mare succes.

(n.r. Andrei Nicolescu) Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desfiinţat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut şi am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: ”Badea are bani mulţi, se bate cu Gigi Becali”

Fostul preşedinte al LPF spune că, dacă Nicolae Badea chiar s-a implicat în afacerea Dinamo, atunci clubul din Ştefan cel Mare are toate şansele să ajungă din nou sus.

Dumitru Dragomir susţine că Nicolae Badea ar avea o avere estimată la aproximativ un miliard de euro.

”S-ar putea ca Voicu să aibă bani şi dacă e prieten cu Badea... Badea e omul dracului. Badea are bani mulţi. Părerea mea că se bate cu Gigi. Are miliardul.

Are peste 500 de milioane sigur Badea. E gigant Certinvest, dar nu ştiu dacă el decide”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare