adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ferrari, sponsorizată de o companie din România. FOTO | Sigla firmei va fi mult mai vizibilă pe echipamentele echipei de Formula 1

Ferrari, sponsorizată de o companie din România. FOTO | Sigla firmei va fi mult mai vizibilă pe echipamentele echipei de Formula 1galerie foto

Formula 1

Comentarii

Bitdefender, compania din România care este sponsor Ferrari, a anunţat îmbunătăţirea parteneriatului cu echipa de Formula 1.

În septembrie 2022, Bitdefender - una dintre cele mai puternice companii din lume, în domeniul securităţii cibernetice - a semnat un contract de sponsorizare cu echipa de Formula 1 Ferrari.

Acum, înainte de startul noului sezon, Bitdefender a anunţat îmbunătăţirea parteneriatului pe care-l are cu Ferrari.

Bitdefender va fi şi mai vizibilă pe echipamentele Ferrari

Bitdefender este una dintre cele mai de succes companii din România şi, în timp, a devenit lider la nivel global în domeniul securităţii cibernetice.

Din septembrie, compania românească a avut parte de şi mai multă reclamă, după ce a încheiat un contract de sponsorizare cu Ferrari.

În cadrul acelui parteneriat, numele Bitdefender se regăsea pe elementul de siguranţă halo.

Lucrurile se vor schimba începând cu sezonul care este programat să înceapă pe 5 martie.

În cadrul noii înţelegeri, sigla Bitdefender va avea partea de mult mai multă vizibilitate. Ea va fi imprimată atât pe halo, cât şi pe căştile şi costumele piloţilor, dar şi pe echipamentele staff-ului.

Bitdefender a semnat parteneriatul cu Ferrari în septembrie 2022, un acord istoric pentru compania din România:

”Bitdefender împărtăşeşte cu Scuderia Ferrari o moştenire a excelenţei şi o experienţă demonstrată în construirea de tehnologii inovatoare care aduc rezultate câştigătoare”, a spus atunci Florin Talpeş, co-fondator şi CEO Bitdefender.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU LOGO-UL BITDEFENDER PE ECHIPAMENTELE FERRARI!

Noul sezon al Formulei 1 debutează pe 5 martie

Prima cursă din sezonul 2023 al Formulei 1 va avea startul pe 5 martie, la Marele Premiu din Bahrain.

Şi în acest sezon, Ferrari se va baza pe piloţii Charles Leclerc şi Carlos Sainz jr.

Ferrari a dezvoltat un nou monopost, modelul SF-23, prin care italienii speră la primul titlu din ultimii 15 ani.

Însă se anunţă un nou sezon foarte dificil pentru Ferrari, în contextul în care Charles Leclerc a declarat că Red Bull va începe sezonul cu un monopost care s-a arătat excelent în teste:

”Simt că mai avem ceva de lucru. Monopostul Red Bull pare să fie foarte puternic în aceste zile”, a spus pilotul Ferrari după testele din Bahrain.

viewscnt
Articole similare