Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a izbucnit în râs când a auzit discursul lui Leo Strizu: ”Ce să înţeleg?” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a izbucnit în râs când a auzit discursul lui Leo Strizu: ”Ce să înţeleg?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a izbucnit în râs când l-a auzit pe Leo Strizu cum explică schimbarea lui Edjouma cu Vali Creţu. FC Argeş - FCSB s-a terminat 1-2, meci care a fost transmis de Orange Sport 1.

La pauză meciului cu FC Argeş, Leo Strizu a surprins şi l-a introdus pe Vali Creţu în locul lui Edjouma - care în ultimele etape a fost printre cei mai buni jucători ai FCSB-ului.

Prin această schimbare, Deian Sorescu - cel care până atunci fusese fundaş dreapta - a urma ”aripă” dreapta, poziţie din care a şi marcat.

Cum a explica Leo Strizu schimbarea Edjouma - Vali Creţu

Modificarea efectuată la pauză de Leo Strizu se încadrează în dorinţele lui Gigi Becali, care a declarat că-l va încerca pe Deian Sorescu pe poziţia de ”aripă” dreapta.

Sorescu a jucat la Dinamo pe această poziţie, a dat un randament foarte bun şi, în etapa trecut, a spus că s-ar simţi mai bine dacă ar juca mai în faţă.

Întrebat după meci despre această modificare, Leo Strizu a oferit o declaraţie evazivă:

Reporter: Cum aţi gândit schimbarea lui Edjouma la pauză şi după aceea am văzut că s-a schimbat un pic sistemul: Tavi Popescu a trecut inter, Sorescu a avansat... Cum s-au gândit aceste mutări?
Leo Strizu: Eu pot să vă spun ce am observat la jucători. Jucătorii au înţeles foarte bine în ce sistem am putea să jucăm, în funcţie de schimbare. S-au mobilizat, concentrarea a fost 100% şi atunci fiecare a ştiu, indiferent unde îl prindea jocul, ce trebuie să facă pe postul sau pe zona respectivă.

Reporter: Deci a fost bun sfatul patronului de a-l pune pe Sorescu acolo unde dădea el randament la Dinamo? O să-l păstraţi şi pentru meciul viitor?
Leo Strizu: Încă o dată mă repet, fiecare jucător, în funcţie de sistemul pe care vrem să-l abordăm, trebuie să dea randamentul maxim.

Panduru a râs când a auzit explicaţiile lui Leo Strizu: ”Nu te gândeai la schimbarea asta”

Aflat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru s-a amuzat după ce l-a auzit pe Leo Strizu.

Pe de altă parte, a găsit şi o explicaţie logică pentru care Edjouma a fost schimbat: FCSB era descoperită pe acea parte, deoarece mijlocaşul nu cobora pe faza de apărare:

Silviu Tudor Samuilă: Aţi înţeles-o p-aia cu schimbarea?
Basarab Panduru, râzând: Nu, nu... Ce să înţeleg? A înţeles fiecare jucător, în funcţie de... (n.r. l-a citat pe Strizu) Mda.

Samuilă: Dar tu ai înţeles schimbarea aia? Să iasă Edjouma, să intre Creţu?
Panduru: Nu te gândeai la schimbarea asta, să iasă Edjouma, să intre Creţu, dar aşa, analizând mai atent, are o logică. În primul rând, în minutul 7 l-am văzut pe Edjouma că are o minge prin careul advers şi vine înapoi în mers. M-am gândit, mi-am şi notat, că de acolo s-ar putea să fie ceva.

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Argeş, în etapa a XXVII-a a Superligii.

Pentru FCSB au marcat Şut (48) şi Sorescu (54), în timp ce pentru FC Argeş a punctat Koubemba (62).

Afla mai multe despre: strizu 

viewscnt
Articole similare