Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele imagini cu vila Teodorei Becali. Cum arată noul palat din familia patronului de la FCSB | GALERIE FOTO

Primele imagini cu vila Teodorei Becali. Cum arată noul palat din familia patronului de la FCSB | GALERIE FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB-ului a declarat în nenumărate rânduri, în ultimii ani, că îşi pregăteşte retragerea din fotbal, însă, până să ia această decizie categorică, Gigi Becali a promis că va munci în continuare pentru a le crea cele mai bune condiţii fiicelor sale.

Gigi Becali şi-a respectat promisiunile făcute în faţa fetelor sale şi a trecut deja la treabă. Latifundiarul din Pipera i-a îndeplinit dorinţa Teodorei, fiica sa cea mare, şi i-a construit acesteia o casă extrem de modernă lângă Marea Neagră.

Mai exact, una dintre clădirile impunătoare din Cartierul Tomis Plus, din Constanţa, îi aparţine Teodorei Becali. Conform replicaonline.ro, fata patronului de la FCSB a părăsit, momentan, agitaţia din Bucureşti pentru a se retrage la plajă.

Printre vilele de lux din cartier, reşedinţa Teodorei se remarcă pe strada Milano, fiind îmbracată toată în marmură şi dotată cu o curte extrem de generoasă. Casa este formată din parter şi etajul 1 şi, cel mai probabil, va juca rolul de reşedinţă de vacanţă pe viitor pentru familia Teodorei Becali.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Teodora Becali are în prezent 28 de ani şi este căsătorită cu omul de afaceri Mihai Mincu, din 2019. Uterior, cei au devenit şi părinţii a două fete.

Fiica latifundiarului din Pipera i-a călcat pe urme tatălui său şi a intrat şi ea serios în lumea afacerilor. Spre exemplu, în 2021, Teodora Becali a vândut un teren în valoare de 4,6 milioane de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare