Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | S-a vândut Dinamo Bucureşti! Noii acţionari au preluat mai mult decât se credea iniţial. Prima reacţie: "Nu promitem minuni, construim realităţi"

OFICIAL | S-a vândut Dinamo Bucureşti! Noii acţionari au preluat mai mult decât se credea iniţial. Prima reacţie: "Nu promitem minuni, construim realităţi"

Dinamo București

Comentarii

Vânzarea clubului Dinamo Bucureşti a fost oficializată. Red&White 2022 Management a preluat mai multe acţiuni decât s-a crezut iniţial, iar noii conducători, Eugen Gheorghe Voicu şi Andrei Nicolescu, au oferit o primă declaraţie.

Cine sunt noii acţionari de la Dinamo

Dorin Şerdean, acţionarul majoritar al alb-roşiilor prin firma Lotus, şi-a vândut partea către firma Red&White, care-i are ca acţionari pe Andrei Nicolescu (60%) şi Eugen Gheorghe Voicu (40%). De asemenea, firma a preluat acţiuni de la PCH. 

"Comunicat de presă

SCHIMBARE FUNDAMENTALA LA DINAMO

Dinamo 1948 S.A., prin Administratorul Special Vlad Iacob informează: 

Red&White 2022 Management a devenit acţionarul majoritar al Societăţii, deţinând 80,7758% din actiuni începând de astăzi, 24 februarie 2023. Acţiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) şi de la Asociaţia “Peluza Catalin Hildan” (8%). 

În urma acestor acorduri, încheiate astăzi, 24 februarie 2023, Eugen Gheorghe Voicu şi Andrei Nicolescu, reprezentanţii noului acţionar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare, care va fi orientat, în prima etapă, către trei obiective fundamentale: 

• elaborarea si aprobarea unui nou plan de reorganizare;

• asigurarea condiţiilor materiale şi financiare necesare susţinerii performantei sportive în vederea calificării în play-off; 

• îndeplinirea procedurilor şi condiţiilor necesare obţinerii licenţei pentru sezonul următor.

In acest context Eugen Gheorghe Voicu, preşedinte al Consiliul de Administraţie al Red&White 2022 Management a declarat:

“Începem astăzi un proiect care îşi propune, să construiască în cadrul FC Dinamo 1948, împreună cu alţi antreprenori, o guvernantă corporativă profesionistă şi eficientă. Nu e limbaj tehnic, ci un foarte necesar model de business, bazat pe competenţă, responsabilităţi şi obiective concrete. Astfel, vom pregăti în detaliu fiecare etapă din reconstrucţia acestui club. Implicarea mea în acest proiect reprezintă o iniţiativă personală, care nu implica nicio companie în care sunt acţionar.  Ne propunem ca vorbele noastre să fie invers proporţionale cu faptele, iar faptele să se reflecte în rezultate. Pentru că Dinamo are nevoie de rezultate. Aşadar, dincolo de speculaţiile şi zgomotele de fond care se vor manifesta, firesc, în zilele următoare, îmi doresc ca proiectul nostru să fie evaluat după rezultate.”

La rândul său, Andrei Nicolescu, care îşi va asuma responsabilitatea de Preşedinte - Director General al clubului, a afirmat:

“Pregătim acest pas de mai multă vreme si salut decizia DDB şi a domnului Serdean de a se raporta constructiv la propunerea noastră. Avem multe de realizat într-un termen foarte scurt, dar nu suntem singuri. Pentru îndeplinirea obiectivelor, dincolo de prezenţa determinantă a suporterilor alături de club, ne bazăm pe echilibrul, rigoarea şi ştiinţa de a genera valoare pe care le asigură Eugen Voicu si contam pe pasiunea, expertiza şi motivaţia lui Vlad Iacob – in calitate de administrator special, cat si pe implicarea si know-how-ul administratorului judiciar Razvan Zavaleanu – piloni de baza in proiect, şi esential, pe unitatea intregii echipe. De azi, la Dinamo, toţi tragem în aceeaşi direcţie. Iar rezultatele se vor vedea. Nu promitem minuni, construim realităţi”, 

În perioada imediat următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferinţă de presă pentru a prezenta viziunea şi priorităţile noului acţionariat. 

24.02.2023", a transmis clubul Dinamo Bucureşti.

Suma uriaşă care va fi investită la Dinamo Bucureşti de noii acţionari transformă peste noapte clubul din "Ştefan cel Mare"! Spre ce se duc primii bani

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiactionari noi dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare