Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nume "greu" de la CFR, transferat direct de la botezul la care era naş! Derulare neaşteptată a evenimentelor: "Am plecat de la Cluj la Bucureşti" | EXCLUSIV

Nume "greu" de la CFR, transferat direct de la botezul la care era naş! Derulare neaşteptată a evenimentelor: "Am plecat de la Cluj la Bucureşti" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Alegerea din cariera profesională a picat într-un moment cum nu se poate mai nepotrivit pentru unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Dan Petrescu la CFR Cluj. El s-a transferat în străinătate direct de la botezul la care era naşul copilului cuplului Vlăduţa Lupău - Adi Rus, fiind nevoit să părăsească prematur evenimentul.

Transfer desprins din filme de la CFR Cluj. Cum a plecat de la echipă unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu

Unul dintre fotbaliştii români care evoluează în Israel a devenit eroul echipei sale în ultimele zile. Fostul mijlocaş al lui CFR Cluj, Adrian Păun (27 de ani), a adus victoria lui Hapoel Beer Sheva, luni, în meciul câştigat cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Maccabi Bnei Raina, în etapa a 24-a a campionatului Israelului.

Mijlocaşul român şi-a câştigat locul la a doua clasată din Israel, iar în 18 meciuri jucate la Hapoel Beer Sheva a ajuns la patru goluri şi o pasă decisivă. 

Pentru Orange Sport, Adrian Păun şi-a amintit momentul în care a fost nevoit să ia o decizie rapidă şi importantă pentru viitorul său, în septembrie 2022. 

Toate părţile au ajuns la un acord în ultimele ore ale perioadei de transferuri şi într-un moment în care mijlocaşul român lua parte la un eveniment important. 

Adrian Păun a fost ales naş al copilului cuplului Vlăduţa Lupău şi Adi Rus, de asemenea fost fotbalist la CFR Cluj. Păun a fost nevoit să plece devreme de la petrecerea organizată de celebra cântăreaţă şi a petrecut noaptea pe drum spre Bucureşti, de unde a luat avionul spre Israel. 

"S-a întâmplat foarte repede. A venit un interes de la ei cu două zile înainte de a se termina perioada de transferuri. Un impresar mi-a scris că ar fi interesaţi. După au vorbit cluburile între ele. M-au întrebat dacă îmi doresc să fac pasul ăsta şi nu am avut mult timp să mă gândesc.

În seara când am luat decizia, eram naş. Eram naş de botez la Adi Rus şi Vlăduţa Lupău. E o poveste... Crede-mă, dacă îţi spun, nu-ţi vine să crezi.

Am plecat de la botez, era 10 seara şi ţineam legătura cu cei de acolo. Mi-au spus că ultimul zbor, dacă vreau să se facă transferul, e dimineaţa la ora 6, de la Bucureşţi la Tel Aviv, eu fiind la Cluj.

Într-o oră am făcut bagajul, am luat un taxi şi am plecat la Bucureşţi. Am ajuns la 4 jumătate la Bucureşţi şi la 6 am avut avion

Am fost împrumutat şi după două luni s-a activat clauza de transfer", a declarat Adrian Păun, într-un interviu acordat Orange Sport. 

Adrian Păun a convins rapid la Hapoel Beer Sheva, care a activat clauza de transfer şi a semnat un contract până în vara anului 2024 cu fotbalistul român. 

Adrian Păun, nume "greu" în istoria lui CFR Cluj

La momentul transferului de la CFR Cluj, Adrian Păun era unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului. Produs al grupelor de copii şi juniori, mijlocaşul ofensiv a jucat în 307 meciuri la CFR Cluj, a marcat de 29 de ori şi a pasat decisiv de 31 de ori. 

De altfel, a fost unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Dan Petrescu, antrenor care s-a bazat pe el la fiecare mandat în Gruia. 

Cu CFR Cluj, Păun este multiplu campion al României. 

Afla mai multe despre: adrian pauncfr clujadrian paun hapoel beer sheva 

viewscnt
Articole similare