Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal URIAŞ în familia lui Becali. Patronul FCSB-ului a luat foc după ultimul episod: "Voi credeţi aşa ceva? Nu mă interesează dacă se supără"

Scandal URIAŞ în familia lui Becali. Patronul FCSB-ului a luat foc după ultimul episod: "Voi credeţi aşa ceva? Nu mă interesează dacă se supără"

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a luat decizia de a nu mai investi la Unirea Constanţa, echipa din Liga a II-a condusă de unul dintre nepoţii patronului de la FCSB.

Unirea Constanţa are un parcurs dezastruos în liga secundă şi este ultima în clasament după disputarea celor 17 etape. Evident, rezultatele echipei n-au fost pe placul lui Gigi Becali, care a luat decizia radicală de a nu mai investi la clubul condus de Vasi Geambazi.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit că nu mai vrea să piardă bani în urma implicării sale la clubul constănţean, dar nepotul său a ţinut să precizeze că Gigi Becali nu a plătit nimic la Unirea, ci doar a ajutat cu împrumutul unor jucători legitimaţi la vicecampioana României.

Nemulţumit de comentariile făcute de nepotul său, Gigi Becali a reacţionat instant şi a precizat clar că nu va mai investi vreodată în proiectul Unirii Constanţa.

”Bine, mă! A zis Vasi că eu nu am cheltuit niciun ban acolo? Şi voi îl credeţi? Eu ştiu de ce a declarat el aşa, dar hai că nu vreau să vorbesc prea multe despre subiectul ăsta. E decizia mea şi gata. Am zis stop şi stop rămâne pentru proiectul ăla. Aia este dacă se supără Vasi. El face 45 de ani, are doi copii, e mare de acum.

Nu îl plângeţi voi pe Vasi că îi e greu să facă acum o altă echipă şi să o ţină în campionat până la final fără ajutorul meu. Ce vreţi să îi fac eu? E treaba lui ce vrea să facă de acum. Să se descurce la Unirea Constanţa cu cine o vrea el!” , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare