Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitică Dragomir, tranşant în scandalul Lupu - Hagi. Cine e "Regele" fotbalului românesc: "Ce tâmpenie!"

Mitică Dragomir, tranşant în scandalul Lupu - Hagi. Cine e "Regele" fotbalului românesc: "Ce tâmpenie!"

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir şi-a exprimat părerea în privinţa celui mai bun fotbalist din istoria României. Conform declaraţiilor oferite de fostul şef de la LPF, Nicolae Dobrin este "Regele" fotbalului românesc.

"Discuţia aceasta despre cine a fost cel mai mare fotbalist român din istorie e o tâmpenie. A fost totul interpretat greşit, Dănuţ Lupu a vrut să spună ceva, dar a ieşit altceva. Eu vă dau acest top al primilor trei fotbalişti români, aşa cum îl văd eu: Dobrin, Hagi, iar pe locul al treilea vin la egalitate Dumitrache şi Balaci" , a declarat Dumitru Dragomir la Orange Sport.

Dănuţ Lupu: "Regele fotbalului românesc este Dobrin"

În ultima perioadă, Dănuţ Lupu a făcut mai multe declaraţii în care a spus că nu-l consideră pe Gică Hagi regele fotbalului românesc.

Într-o declaraţie pentru Orange Sport, fostul mijlocaş al lui Dinamo n-a dat înapoi şi a spus în continuare că el crede că Nicolae Dobrin a fost un fotbalist mai valoros decât Gică Hagi.

”Domnule, eu nu înţeleg de ce s-a creat toată isteria asta după ce eu am declarat că Hagi nu este <<Regele>> fotbalului românesc" , a spus Dănuţ Lupu.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare