Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandalul Lupu-Hagi ia amploare. Noi declaraţii contradictorii: "A fost un meci, prin 1986"

EXCLUSIV | Scandalul Lupu-Hagi ia amploare. Noi declaraţii contradictorii: "A fost un meci, prin 1986"

Fotbal intern

Comentarii

Dorinel Munteanu a vorbit despre declaraţiile oferite de Dănuţ Lupu pentru Orange Sport.

Dănuţ Lupu a iscat nenumărate reacţii în fotbalul românesc, după ce a declarat că, din punctul său de vedere, Gheorghe Hagi nu este cel mai mare fotbalist din istoria ţării. Fost membru al "Generaţiei de Aur", Dorinel Munteanu a lămurit situaţia.

"Nu aş vrea să comentez declaraţia făcută de Lupu, dar, din punctul meu de vedere, un om care a jucat cu Gheorghe Hagi, consider că Hagi este regele fotbalului românesc. Nu l-am prins pe Nicolae Dobrin, iar pe Ilie Balaci l-am prins doar foarte puţin. A fost un meci prin 1986, pe la Scorniceşti, dar cam atât.

Ca valoare, în opinia mea, Gheorghe Hagi este numărul 1. Legat de ce a zis Lupu, Hagi poate să se exprime personal în legătură cu această a lui Dănuţ Lupu.

Legat de afirmaţia că Hagi făcea echipa la naţională, nu sunt deloc de acord. Acolo jucau doar cei mai în formă fotbalişti, noi ne concentram doar pe fotbal, nu ne gândeam cine joacă în echipă şi cine nu joacă" , a declarat Dorinel Munteanu pentru Orange Sport.

Dănuţ Lupu: "Regele fotbalului românesc este Dobrin"

În ultima perioadă, Dănuţ Lupu a făcut mai multe declaraţii în care a spus că nu-l consideră pe Gică Hagi regele fotbalului românesc.

Într-o declaraţie pentru Orange Sport, fostul mijlocaş al lui Dinamo nu dă înapoi şi spune că în continuare că el crede că Nicolae Dobrin a fost un fotbalist mai valoros decât Gică Hagi.

”Domnule, eu nu înţeleg de ce s-a creeat toată isteria asta după ce eu am declarat că Hagi nu este ”Regele” fotbalului românesc.

Haideţi să o lămurim o dată pentru totdeauna, ca să fie foarte clară treaba: din punctul meu de vedere, da, Hagi nu este regele fotbalului şi am să mă explic.

Pentru mine, <<Regele>> fotbalului românesc este Dobrin şi o spun aici doar din punct de vedere fotbalistic, al tehnicii pe care o avea Dobrin şi care era net superioară lui Hagi. Aşa cred eu, aşa văd eu lucrurile.

Dobrin nu avea viteza lui Gică Hagi, total de acord, dar tehnic vorbind, eu cred că a fost şi va rămâne cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor şi lui aş putea să-i atribui titulatura de ”Rege” al fotbalului.

Vreau să se mai înţeleagă un lucru: eu n-am absolut nimic cu fotbalistul Gică Hagi, cu antrenorul Gică Hagi, îl consider unul dintre cei mai mari jucători români, din istoria fotbalului nostru, dar nu ”Rege”, a spus Dănuţ Lupu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: lupu 

viewscnt
Articole similare