Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, numit ”hoţ” de un rival de la AEK Atena: ”Nu mai poţi păcăli pe nimeni”

Răzvan Lucescu, numit ”hoţ” de un rival de la AEK Atena: ”Nu mai poţi păcăli pe nimeni”
Comentarii

Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a obţinut o victorie extrem de importantă, duminică seară, pe teren propriu, contra rivalei AEK Atena, scor 2-0 (1-0), într-o partidă din etapa a 23-a din campionatul Greciei.

  • Golurile victoriei au fost înscrise de Khaled Narey (min. 14) şi Konstantinos Koulierakis (min. 62).

Rivalii de la Atena, critici dure pentru Răzvan Lucescu

La finalul jocului, şeful biroului de presă de la AEK Atena, Tasos Tsatalis, s-a plâns de faptul că echipa lui Răzvan Lucescu nu a primit două cartonaşe roşii, fiind o viciere clară de rezultat, conform presei din Grecia.

În plus, Tsatalis l-a criticat dur pe antrenorul român, pe care îl acuză că se plânge frecvent de arbitraj pentru a pune presiune pe ”cavalerii” fluierului, pentru ca mai apoi să beneficieze de pe urma greşelilor acestora.

Mai exact, Tasos Tsatalis a postat pe contul personal de Facebook o zicală din Grecia care spune: ”Hoţul strigă, pentru ca gospodarul să se teamă”, ce pare a fi echivalentă proverbului românesc ”Hoţii strigă hoţii”.

Nu ştiu dacă în România există zicala: `Hoţul strigă pentru ca gospodarul să se teamă`, dar în seara asta (n.r. - duminică), pe Toumba, am văzut cu toţii ce s-a întâmplat şi nu mai poţi păcăli pe nimeni. Nu se mai termină nebunia asta”, a scris Tsatalis.

În urma acestui rezultat, PAOK Salonic rămâne pe locul 4, cu 37 de puncte, la şapte lungimi în spatele liderului Panathinaikos. 

De partea cealaltă, AEK Atena a rămas pe locul secund, cu 50 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicaek atenagreciatsatalis 

viewscnt
Articole similare