Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iancu i-a văzut jucând şi pe Hagi, Dobrin şi Balaci şi a tras concluzia: ”Pentru mine, el este 'Regele'”. EXCLUSIV

Iancu i-a văzut jucând şi pe Hagi, Dobrin şi Balaci şi a tras concluzia: ”Pentru mine, el este 'Regele'”. EXCLUSIV

Special

Comentarii

Marian Iancu a comentat disputa provocată de Dănuţ Lupu, care a declarat că, pentru el, nu Gică Hagi este ”regele” fotbalului românesc.

În vârstă de 55 de ani, Dănuţ Lupu a făcut valuri în ultimele zile după ce a contestat faptul că Gică Hagi este cel mai bun fotbalist din istoria României.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo şi Rapid a spus că, pentru el, titlul de ”rege” al fotbalului românesc ar trebui să-i fie atribuit lui Nicolae Dobrin.

Marian Iancu, despre cine este ”regele” fotbalului românesc: ”Dobrin a fost mare, dar puţin cam lent”

Marian Iancu, 57 de ani, a apucat să-i vadă jucând atât pe Nicolae Dobrin, cât şi pe Ilie Balaci şi Gică Hagi.

Fostul patron al lui Poli Timişoara a fost întrebat despre cine consideră că a fost cel mai bun dintre cei trei şi Marian Iancu n-a stat prea mult pe gânduri.

Omul de afaceri l-a pus pe Gică Hagi pe primul loc, pe care-l şi consideră ”regele” fotbalului românesc.

În acelaşi timp, spune despre Ilie Balaci că arăta un fotbal mult mai interesant, dar legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a fost nevoit să se retragă mult prea devreme, din cauza unei accidentări grave.

”N-aş vrea să comentez declaraţia lui Dănuţ Lupu, este doar punctul lui de vedere. Însă, pentru mine, doi jucători au fost şi vor rămâne în top, Balaci şi Hagi.

Cine poate fi numit regele fotbalului românesc? Din punct de vedere al carierei şi al longevităţii în fotbal, clar, Gheorghe Hagi. Din punct de vedere al calităţii jocului, Ilie Balaci.

Şi Dobrin a fost un jucător mare, dar puţin cam lent, însă a avut un talent uriaş”, a spus Marian Iancu pentru Orange Sport.

De ce crede Dănuţ Lupu că Belodedici a fost un fotbalist mai mare decât Gică Hagi

Într-un interviu pentru Orange Sport, Dănuţ Lupu a continuat să pună la îndoială supremaţia lui Gică Hagi.

Lupu susţine că şi Miodrag Belodedici are un loc de frunte în topul celor mai buni fotbalişti români din toate timpurile, deoarece a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni, cu două echipe diferite: Steaua şi Steaua Roşie Belgrad:

”Dacă e să o luăm după rezultate, că vorbim de fotbal, atunci Belodedici ar trebui să fie în faţa lui Gică Hagi, pentru că are două Cupe ale Campionilor câştigate.

Este singurul jucător român care ridicat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite (n.r. cu Steaua şi cu Steaua Roşie Belgrad).

De ce nu l-am pune în faţa lui Gică Hagi? Pentru că, normal, rezultatele vorbesc de la sine aici”, a spus Dănuţ Lupu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare