Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu, noi declaraţii tari despre Gică Hagi: ”Să o lămurim pentru totdeauna. Belodedici a fost în topul performanţelor"

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu, noi declaraţii tari despre Gică Hagi: ”Să o lămurim pentru totdeauna. Belodedici a fost în topul performanţelor"

Farul Constanța

Comentarii

Dănuţ Lupu a făcut noi declaraţii despre Gică Hagi, după ce a spus că nu-l consideră ”Regele” fotbalului românesc.

Dănuţ Lupu a venit cu clarificări după ce a agitat apele prin declaraţiile sale, când a spus că Hagi nu este ”Regele” fotbalului românesc, ci Nicolae Dobrin.

Fostul mijlocaş român îşi susţine în continuare punctul de vedere, dar spune că apreciază şi ceea ce a făcut Gică Hagi pentru fotbalul românesc.

Dănuţ Lupu, încă o declaraţie despre Gică Hagi: ”Pentru mine, nu este Rege”

În ultima perioadă, Dănuţ Lupu a făcut mai multe declaraţii în care a spus că nu-l consideră pe Gică Hagi regele fotbalului românesc.

Într-o declaraţie pentru Orange Sport, fostul mijlocaş al lui Dinamo nu dă înapoi şi spune că în continuare că el crede că Nicolae Dobrin a fost un fotbalist mai valoros decât Gică Hagi:

”Domnule, eu nu înţeleg de ce s-a creeat toată isteria asta după ce eu am declarat că Hagi nu este ”Regele” fotbalului românesc.

Haideţi să o lămurim o dată pentru totdeauna, ca să fie foarte clară treaba: din punctul meu de vedere, da, Hagi nu este regele fotbalului şi am să mă explic.

Pentru mine, ”Regele” fotbalului românesc este Dobrin şi o spun aici doar din punct de vedere fotbalistic, al tehnicii pe care o avea Dobrin şi care era net superioară lui Hagi. Aşa cred eu, aşa văd eu lucrurile.

Dobrin nu avea viteza lui Gică Hagi, total de acord, dar tehnic vorbind, eu cred că a fost şi va rămâne cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor şi lui aş putea să-i atribui titulatura de ”Rege” al fotbalului.

Vreau să se mai înţeleagă un lucru: eu n-am absolut nimic cu fotbalistul Gică Hagi, cu antrenorul Gică Hagi, îl consider unul dintre cei mai mari jucători români, din istoria fotbalului nostru, dar nu ”Rege”, a spus Dănuţ Lupu pentru Orange Sport.

”Belodedici poate fi peste toţi ceilalţi”

În vârstă de 55 de ani, Dănuţ Lupu susţine că, strict prin rezultate, şi Miodrag Belodedici ar trebui să fie în istorie peste Gică Hagi, deoarece fostul fundaş a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni: cu Steaua şi cu Steaua Roşie Belgrad.

”Dacă e să o luăm după rezultate, că vorbim de fotbal, atunci Belodedici ar trebui să fie în faţa lui Gică Hagi, pentru că are două Cupe ale Campionilor câştigate.

Este singurul jucător român care ridicat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite (n.r. cu Steaua şi cu Steaua Roşie Belgrad). De ce nu l-am pune în faţa lui Gică Hagi? Pentru că, normal, rezultatele vorbesc de la sine aici.

Şi încă ceva. Când Gică mai face unele greşeli de exprimare mi se pare mai grav că lumea râde de el când face acele greşeli, decât faptul că eu nu-l consider ”Regele” fotbalului.

Acei oameni care râd de Hagi când el face acele greşeli, în acele momente nu-l mai consideră ”Regele” fotbalului?”, a mai spus Dănuţ Lupu.

Dănuţ Lupu: ”Am tot respectul pentru ceea ce a făcut şi face Gică Hagi”

În încheiere, Dănuţ Lupu a vrut să transmită un mesaj prin care susţine că nu-i poartă în vreun fel pică lui Gică Hagi, ba dimpotrivă, îl apreciază:

”Deci, ca să încheiem această problemă, am tot, repet, am tot respectul pentru tot ceea ce a făcut şi face Hagi în fotbal, pentru ceea ce face cu academia pe care o are, dar, fotbalistic vorbind, pentru mine, numărul 1 a fost, este şi va fi Nicolae Dobrin”, a încheiat Dănuţ Lupu.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare