Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mi-a dat încredere”. Marko Dugandzic, totul despre relaţia cu Dan Petrescu şi venirea la Rapid: ”O decizie foarte bună. Mutu mă ajută mult” | EXCLUSIV

”Nu mi-a dat încredere”. Marko Dugandzic, totul despre relaţia cu Dan Petrescu şi venirea la Rapid: ”O decizie foarte bună. Mutu mă ajută mult” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic (28 de ani), golgheterul celor de la Rapid, a evoluat jumătate de sezon la CFR Cluj înainte de a ajunge în Giuleşti.

”Nu mi-a dat încredere”. Marko Dugandzic, totul despre relaţia cu Dan Petrescu şi venirea la Rapid: ”O decizie foarte bună. Mutu mă ajută foarte mult” | EXCLUSIV

La CFR Cluj, Marko Dugandzic a fost adus la insistenţele lui Dan Petrescu, însă clubul ardelean a reanunţat în vară la serviciile sale pentru suma de 400.000 de euro.

Perioada de la Rapid îi prieşte lui Marko Dugandzic, care este principalul marcator al echipei de la sosirea în vară de la CFR Cluj, unde a evoluat jumătate de sezon.

Atacantul a dezvăluit, într-un interviu, acordat exclusiv pentru Orange Sport ce nu a mers la CFR. Dugandizic consideră că a luat decizia potrivită când a semnat cu Rapid. 

”A fost sută la sută o decizie bună să vin la Rapid. Nu am avut un an bun la CFR. Nu aş putea spune asta (n.r. că stilul lui Mutu e mai potrivit pentru mine ca cel al lui Petrescu). Când am ajuns acolo, Debeljuh era într-o formă foarte bună şi nu am avut foarte multe minute şi încredere de la antrenor.

(n.r. Despre Mutu) Mă ajută cu sfaturi, nu doar despre fotbal, ci şi despre chestiuni de viaţă. E foarte important pentru mine să am încrederea antrenorului. Dau tot ce am mai bun ca să îi demonstrez că sunt în formă bună şi că pot ajuta echipa”, a declarat Marko Dugandzic pentru Orange Sport. 

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Marko Dugandzic, potrivit Transfermarkt

Osijek, Ternana, Matera şi FC Botoşani sunt celelalte formaţii pentru care Marko Dugandzic a mai evoluat în carieră.

Dan Petrescu: „Eu nu am renunţat la Dugandzic!”

Antrenorul campioanei a declarat la conferinţa de presă că nu a fost de acord cu plecarea lui Dugandzic la Rapid, ci că a fost o decizie a clubului.

„Dacă dă goluri, lumea zice că Dan Petrescu l-a dat afară. Eu nu l-am dat afară pe Dugandzic. Deci, Dan Petrescu nu l-a dat afară pe Dugandzic! Nici n-a renunţat la el. Eu nu am renunţat la Dugandzic! 

A fost bine pentru el, a fost bine pentru club, aveam nevoie de bani noi, avea nevoie de bani el... Nu ştiu ce a fost. Dar eu n-am fost de acord. Eu nu am fost de acord să plece nici Betancor. Eu nu am fost de acord să plece Graovac.

 Nu este important ce vreau eu, ci ce vrea clubul. Nu plătesc eu salariile. Dacă clubul a considerat că trebuie să plece... Clubul a încasat nişte bani, jucătorii au încasat un salariu mai bun. Eu nu pot să mă opun. Dar în niciun caz Dan Petrescu nu a renunţat la Dugandzic, şi jucătorul ştie. Şi Betancor ştie”, a spus Petrescu la conferinţa de presă.

MM Stoica râde de comunicatul emis de Rapid. Exprimarea taxată în direct: ”Cum să spui aşa ceva?” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapidmarko dugandzic 

viewscnt
Articole similare