Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-a lovit cu piciorul, m-a scuipat, m-a bruscat”. Scandal uriaş la CS Dinamo. Dănuţ Lupu, acuzat că ar fi ameninţat şi luat la bătaie un jucător: ”Am doi martori”

”M-a lovit cu piciorul, m-a scuipat, m-a bruscat”. Scandal uriaş la CS Dinamo. Dănuţ Lupu, acuzat că ar fi ameninţat şi luat la bătaie un jucător: ”Am doi martori”

Fotbal intern

Comentarii

Scene teribile cu Dănuţ Lupu în prim plan ar fi avut loc la CS Dinamo. Fostul internaţional, în prezent team-managerul formaţiei din Liga 3, a fost acuzat că l-a ameninţat şi l-ar fi luat la bătaie pe un jucător cu meciuri în prima divizie din România.

Scandal uriaş la CS Dinamo. Dănuţ Lupu, acuzat că ar fi ameninţat şi luat la bătaie un jucător: ”A dat, m-a scuipat, m-a bruscat”

Tot scandalul în care este implicat Dănuţ Lupu este povestit de Adrian Dorobanţu, care a bifat două meciuri în prima ligă, la FC Voluntari, în sezonul 2020-2021.

În vârstă de 23 de ani, jucătorul a ajuns vara trecută cu CS Dinamo, dar a intrat într-un conflict cu Dănuţ Lupu.

Concret, Dorobanţu a dezvăluit că în momentul în car ar fi refuzat să semneze rezilierea contractului care îi expiră la finalul sezonului, ar fi fost agresat fizic şi verbal de către oficialul clubului.

”În urmă cu două zile, a început totul. Am fost sunat de către team-managerul echipei, Dănuţ Lupu, să îmi spună să nu mă mai prezint la antrenamente, pentru că decizia antrenorului este că nu se mai poate baza pe mine.

I-am cerut un motiv, l-am întrebat de ce, nu mi-a dat un motiv anume, mi-a spus că asta este decizia antrenorului şi că trebuie să o respect, să mă prezint la sediul clubului şi să semnez rezilierea.

I-am spus că nu semnez nimic, că mai am contract şase luni. Dânsul mi-a zis să îmi caut echipă, că sunt jucător bun, m-a luat cu vrăjeală.

Am ajuns la antrenament în ziua următoare, m-a pus să mă schimb într-un alt vestiar faţă de ceilalţi colegi. Antrenorul nu m-a băgat în seamă, dânsul nu a fost la teren, am fost pus să alerg pe scările stadionului din «Ştefan cel Mare».

Astăzi, am avut parte de acelaşi tratament. Am ajuns la teren, antrenor nu aveam, am fost pus să mă schimb în altă parte, până a venit dânsul. A intrat în vestiar.

Eu am făcut o notificare prin AFAN cum că vreau motivul şi vreau să mi se creeze condiţii să îmi duc la bun sfârşit contractul de activitate sportivă.

Dânsul a intrat furios, plin de nervi, a început să mă înjure, mai exact de morţi, a zis că dă în mine. Până la urmă a şi dat, m-a scuipat, m-a bruscat, mi-a spus că o să fie cel mai negru coşmar al meu, mi-a spus că mă face să mă las de fotbal, mi-a spus că o să pună oameni să mă bată pe stradă, să am grijă pe unde merg.

Numai ameninţări, numai chestii de genul şi crede-mă că în momentul de faţă chiar îmi vine să plâng şi chiar mi-e frică să mă prezint mâine la antrenamentul echipei, cine ştie ce voi păţi…

(n.r. Cum te-a lovit?) Tertipuri: m-a călcat, m-a împins. Cred că aştepta să ripostez ca să aibă de ce să se lege. Am doi martori, doi colegi care au fost de faţă. În secunda doi, colegii mi-au spus: «Nu reacţiona, schimbă-te şi hai să mergem că cine ştie cine ne aşteaptă afară».

Mi-a pus o hârtie în faţă, cu programul de antrenament pe care îl voi avea, mi-a luat mâna, mi-a pus pixul în mână şi mi-a spus: «Semnează!» şi i-am zis că nu semnez nimic, că este o decizie unilaterală pe care nu sunt obligat să o semnez. A vrut să dea în mine, s-a oprit şi după m-a călcat, m-a lovit cu piciorul efectiv. Am piciorul vânăt, roşu.

Secretarul lui sau nu ştiu cine este domnul acela Nicu Grameni, mai exact, era cu el, i-a spus să se calmeze şi să plece, dânsul nu l-a ascultat, a continuat să mă înjure, să mă bruscheze, până într-un final când a ieşit şi am rupt-o la fugă. M-am schimbat şi am plecat.

(n.r. Ce crezi că are cu tine?) Nu vreau să reziliez. Am trecut printr-o perioadă mai dificilă, nu am fost băgat să joc din fel şi fel de motive, habar nu am.

Jucând la prima ligă şi liga a doua, nu cred că este vorba despre valoare aici, mai ales că antrenorul echipei a fost prima dată Daniel Iftodi, finul dânsului, acum este Marius Bratu, finul dânsului.

Mie, încă din vară de când am semnat, nici nu mi se răspundea la «Bună ziua», nu eram înghiţit de dânsul. Îi spuneam «Bună ziua», trecea pe lângă mine şi nu mă băga în seamă.

Crede-mă că nu ştiu, nu îi place faţa mea, habar nu am. Sunt un băiat serios, mă pregătesc, nu comentez, nu am absolut nimic cu nimeni. Doar pentru faptul că nu am semnat acea reziliere în care el mi-a spus să nu am nicio pretenţie financiară…

Am vorbit şi cu cei de la AFAN. Am de gând să depun o plângere la Poliţie, pentru că nu este posibil aşa ceva. Mi-e frică să merg mâine la antrenament. Voi lua o decizie împreună cu familia, vreau să apară totul în presă, pentru că azi sunt eu, mâine poate fi altcineva.

Tuturor le este frică de dânsul, pentru că este o fire mai vulcanică, aşa este el de fel. Tuturor le este frică: «Aoleu, să nu audă domn’ preşedinte (n.r. team-manager, Dănuţ Lupu), aoleu, să nu ne vadă, aoleu, lăsaţi telefoanele că primim amenzi că am jucat cu adidaşi pe sintetic în loc de ghete».

Am primit amenzi şi că respiram, am primit amenzi pentru orice. Pentru înfrângeri, amenzi care nu sunt stipulate în contract”, a declarat jucătorul, conform ProSport.

De-a lungul carierei, Adrian Dorobanţu a evoluat la CSA Steaua, Progresul Spartac, Rapid, Sportul Snagov, FC Voluntari, Foresta Suceava şi, din vara lui 2022, CS Dinamo.

Afla mai multe despre: danut lupucs dinamo 

viewscnt
Articole similare