Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, revenire neaşteptată în Ştefan cel Mare: ”O să semneze săptămâna aceasta”. Ce post va ocupa

Florin Bratu, revenire neaşteptată în Ştefan cel Mare: ”O să semneze săptămâna aceasta”. Ce post va ocupa

Fotbal intern

Comentarii

Florin Bratu (43 de ani), liber de contract după un mandat dezastruos pe banca tehnică a naţionalei U21, a ajuns la un acord cu CS Dinamo şi urmează să revină în Ştefan cel Mare, ca antrenor la nivel de juniori.

Florin Bratu este liber de contract de mai bine de cinci luni, după ce a avut un mandat dezastruos pe banca tehnică a naţionalei U21.

Într-un an ca selecţioner al ”tricolorilor” mici, antrenorul de 43 de ani a însumat două victorii, două remize şi patru înfrângeri.

Aşadar, la finalul contractului său, FRF a decis să nu îi ofere prelungirea, iar Emil Săndoi a sosit pentru a îl înlocui, după despărţirea de Chindia.

”O să semneze săptămâna aceasta”

În acest context, Florin Bratu nu a reuşit să îşi găsească niciun angajament în ultimele luni, dar a primit o şansă neaşteptată de a reveni în Ştefan cel Mare.

Dar nu o va face la Dinamo din Liga 2, ci la secţia de fotbal de la CS Dinamo, unde urmează să lucreze cu junorii de sub 14 ani.

Din tehnician la seniori, Bratu a ajuns selecţioner la juniori, iar acum antrenor la nivel de copii, însă va face parte dintr-un staff neaşteptat de puternic.

CS Dinamo are planuri mari cu cei mici şi i-a adus deja înapoi în Ştefan cel Mare pe Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu, alături de care va lucra şi Florin Bratu.

Florin Bratu, revenire neaşteptată în Ştefan cel Mare

Ionuţ Popa, preşedintele clubului, a dezvăluit că fostul selecţionerul de la U21 urmează să semneze cu CS Dinamo în următoarele zile şi a dezvăluit planurile ambiţioase din Ştefan cel Mare.

Ca o noutate şi Florin Bratu o să semneze cu CS Dinamo de săptămâna aceasta, nu ştiu dacă e gata contractul. O să lucreze la academie, alături de Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae, pentru copiii de sub 14 ani.

Noi am creat acolo un grup de foşti fotbalişti, Marius Niculae este, deja, la FRF pe zona de dezvoltare a unor tehnologii. Acum am adus şi un soft din Belgia şi o să încercăm să digitalizăm puţin activitatea”, a declarat Ionuţ Popa, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: florin bratu 

viewscnt
Articole similare