Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul român aflat la un pas de a semna cu Juventus a recunoscut: ”Mi-aş dori să joc pentru FCSB”

Fotbalistul român aflat la un pas de a semna cu Juventus a recunoscut: ”Mi-aş dori să joc pentru FCSB”galerie foto

FCSB

Comentarii

Ianis Dobrescu (15 ani), fotbalist aflat în prezent la CSM Deva, liderul din seria a şaptea a Ligii 3, se află la un pas de a semna cu Juventus. Totuşi, înainte de a ajunge în atenţia ”granzilor” din fotbalul mondial, tânărul atacant a recunoscut că şi-ar dori să joace pentru FCSB.

Deşi de abia a împlinit 15 ani pe 1 ianuarie, Ianis Dobrescu se află la un pas de transferul carierei, urmând să meargă la Torino pentru a da probe şi a negocia cu Juventus.

Pe lângă ”Bătrâna Doamnă”, şi AC Milan şi Borussia Dortmund se interesaseră de tânărul jucător de la CSM Deva, dar acesta a ales în cele din urmă trupa torineză.

”Mi-aş dori să joc la FCSB”

Acum câteva luni, după ce a fost convocat pentru un stagiu de pregătire alături de echipa naţională U15, Ianis Dobrescu a acordat un interviu pentru Mesgerul Hunedorean.

Atacantul de 15 ani vorbea despre impresiile sale din cantonament, dar şi despre planurile sale de viitor, printre care spunând că doreşte să le reprezinte pe Real Madrid sau Barcelona.

Întrebat ce formaţie ar alege din ţară, Dobrescu nu a stat prea mult pe gânduri şi a afirmat, ferm, că pe FCSB.

Fotbalistul român aflat la un pas de a semna cu Juventus a recunoscut că ar vrea să evolueze pentru FCSB

Eu zic că a fost o deplasare bună (n.r. în Bulgaria, cu naţionala U15), cu un meci frumos şi o atmosferă frumoasă.

Doamne ajută să mai avem astfel de deplasări. Nu a fost însă un meci reuşit pentru noi, bulgariii ne-au învins cu 2-1.

(n.r. cum e atmosfera la lotul naţional?) E o atmosferă mai încărcată faţă de ce e aici, la noi. La Bucureşti este mai multă muncă.

(n.r. pe ce post joci la naţionala U15?) Atacant, dar sunt poli­va­lent, adică pot să joc pe dreapta, pe stânga sau central. Vreau şi goluri multe…

(n.r. ce îţi doreşti cel mai mult?) Să ajung jucător la FC Barcelona. Eu zic că se poate, cu multă muncă şi seriozitate. (n.r. în afară de Barcelona la ce alte echipe te-ai duce?) La Real Madrid!

”(n.r. pentru ce echipă de la noi ai juca, Dinamo, Steaua, CFR?) Din România, mi-aş dori să joc la FCSB”, a dezvăluit Ianis Dobrescu, în noiembrie 2022.

Internaţionalul român urmează să meargă la Torino în februarie, unde va da probe şi va negocia cu ”Bătrâna Doamnă”, având şanse de a călca pe urmele lui Radu Drăguşin.

Afla mai multe despre: ianis dobrescu 

viewscnt
Articole similare