Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă, în ”discuţiii avansate” după despărţirea de FC Argeş! Ofertele pe care le-a primit: ”E important că am avut rezultate bune” | EXCLUSIV

Andrei Prepeliţă, în ”discuţiii avansate” după despărţirea de FC Argeş! Ofertele pe care le-a primit: ”E important că am avut rezultate bune” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Plecat de la FC Argeş la finalul lui octombrie, Andrei Prepeliţă (37 de ani) încă este liber de contract, dar nu pentru că nu ar fi avut oferte, ci pentru că încă nu are licenţa Pro. Antrenorul s-a aflat în ”discuţii avansate” cu două echipe din România.

După ce a promovat alături de FC Argeş în 2020, Andrei Prepeliţă a fost nevoit să îşi agaţe ghetele în cui la doar jumătate de sezon după revenirea în primul eşalon.

Fostului mijlocaş i s-a propus să preia echipa din postura de antrenor, chiar dacă nu avea licenţele necesare, folosind un ”artificiu”, aşa cum se procedează în Superligă, pentru a pregăti formaţia.

”E important că am avut rezultate bune”

Aşadar, acesta a făcut pasul de pe gazon, pe banca tehnică aproape peste noapte, dar rezultatele reuşite au fost din cale afară de impresionante.

Sub comanda sa, FC Argeş s-a ridicat de pe ultimul loc, la un pas de play-off, iar, în următorul sezon, a reuşit clasarea printre primele şase la finalul sezonului regular.

În actuala stagiune, parcursul echipei nu a mai fost la fel de bun, iar conducerea a luat decizia de a îl demite pe Prepeliţă şi a îl înlocui cu Marius Croitoru.

Chiar şi în situaţia sa, fără licenţă şi de abia dat afară, Andrei Prepeliţă tot a fost în ”discuţii avansate” cu două echipe din România, purtând tratative şi cu două formaţii din afară.

Andrei Prepeliţă, în ”discuţiii avansate” după despărţirea de FC Argeş

 

Însă, ofertele din străinătate au picat din cauza lipsei licenţei, în timp ce cele din ţară nu s-au mai concretizat din pricina suspendării primite în decembrie, atât de el, cât şi de alţi tehnicieni fără licenţă.

Da, am avut câteva discuţii, două au fost mai avansate, doar că ultima discuţie pe care am avut-o a fost după sau înainte de Crăciun, atunci când am primit şi suspendarea de patru etape.

(n.r. erau din România?) Da. Am avut discuţii şi cu două echipe din străinătate, care nu au dorit fără licenţă. Dar, vă daţi seama, ce club ia un antrenor suspendat?

Federaţia a procedat corect cu toţi care nu am avut, nu au aplicat regulamentul doar pentru mine, si ceilalţi au primit suspendare.

Dar ne-am asumat, important e ce am făcut, am avut rezultate bune şi în continuare învăţ, mă dezvolt, îmi iau licenţele şi văd mai departe”, a declarat Andrei Prepeliţă, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare