Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am debutat câţiva copii doar aşa, să punctăm la imagine”. Antrenorul plecat din Superligă, şocat de ce a găsit la academia fostei echipe | EXCLUSIV

”Am debutat câţiva copii doar aşa, să punctăm la imagine”. Antrenorul plecat din Superligă, şocat de ce a găsit la academia fostei echipe | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, la emisunea Sport Report, Andrei Prepeliţă (37 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada petrecută la FC Argeş. Printre altele, tehnicianul a fost şocat de ce a găsit la Centrul de copii şi juniori din Trivale.

Până să fie dat afară la finalul lui 2022, Andrei Prepeliţă era unul dintre cei mai longevivi antrenori din Superligă, reuşind să petreacă aproape doi ani pe banca tehnică a lui FC Argeş.

În perioada petrecută în Trivale, fostul mijlocaş a reuşit o veritabilă performanţă prin calificarea în play-off, având în vedere că preluase echipa de pe ultimul loc la jumătatea stagiunii anterioare.

”Am debutat câţiva copii doar aşa, să punctăm la imagine”

Totuşi, mandatul său la Piteşti nu a fost lipsit de probleme şi controverse. Atacat de fani, dar şi de primar, Andrei Prepeliţă a ajuns să aibă probleme cu inima din pricina stresului la care era supus.

Plecat de la FC Argeş la finalul lui octombrie 2022, antrenorul de 37 de ani, invitat în studioul Orange Sport, a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada petrecută în Trivale.

Pe lângă problemele întâmpinate cu suporterii şi edilul din Piteşti, Andrei Prepeliţă a fost şocat şi de felul în care se prezentau juniorii produşi de FC Argeş.

Tehnicianul a aruncat un ochi la academie pentru a vedea dacă poate aduce vreun jucător pentru a îndeplini regula U21, iar apoi a realizat că trebuie să se pună pe făcut transferuri.

Prepeliţă a explicat că, fiind la rândul său un produs al academiei lui FC Argeş, se aştepta să găsească ceva mai bun la Centrul de copii şi juniori.

Antrenorul plecat din Superligă, şocat de ce a găsit la academia fostei echipe

”(n.r. cum vi se pare regula U21?) Înainte, jucătorii se impuneau singuri. Erau foarte mulţi fotbalişti care veneau de la centrele de juniori.

Am făcut junioratul la FC Argeş, era şi echipa de tineret, speranţe, care juca cu două zile înaintea echipei mari. La final, Centrul de Copii şi Juniori propunea jucători buni.

Ştiu cum stăteam cu gândul că suntem împrumutaţi. Mă uitam acum ce jucători pot să aduc de la Centrul de Copii şi Juniori, pentru a mă folosi de el, dar, din păcate, nu am, nu am... am debutat câţiva copii, dar doar aşa, să punctăm la imagine.

Am avut în primul an junior, pe Cristi Dumitru, împrumutat de la FCSB, iar în al doilea an l-am luat pe Işfan de la Mioveni”, a declarat Andrei Prepeliţă, la Orange Sport.

Andrei Prepeliţă a mai discutat şi despre ofertele primite după plecarea de la FC Argeş.

Afla mai multe despre: prepeliţă 

viewscnt
Articole similare