Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliile dezvăluite de Andrei Prepeliţă despre despărţirea de FC Argeş şi relaţia cu primarul Cristian Gentea: ”Şi-au dat seama că nu au procedat corect” | EXCLUSIV

Detaliile dezvăluite de Andrei Prepeliţă despre despărţirea de FC Argeş şi relaţia cu primarul Cristian Gentea: ”Şi-au dat seama că nu au procedat corect” | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă (37 de ani) a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o ca antrenor la FC Argeş. Tehnicianul s-a despărţit cu scandal de formaţia argeşeană, care este pregătită în momentul de faţă de Marius Croitoru şi luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Andrei Prepeliţă a fost antrenorul celor de la FC Argeş în perioada ianuarie 2021 - octombrie 2022, iar cea mai mare performanţă a fost calificarea echipei în play-off-ul Superligii, în sezonul 2021-2022.

Totuşi, în toamna anului trecut s-a produs despărţirea, ca urmare a rezultatelor slabe ale argeşenilor în acea perioadă şi a unei rupturi între Prepeliţă şi primarul oraşului Piteşti, Cristian Gentea.

Decizia oficială de despărţire a venit printr-un comunicat oficial publicat de FC Argeş imediat după meciul pierdut cu Petrolul (0-2).

Andrei Prepeliţă, detalii despre despărţirea de FC Argeş şi relaţia cu primarul Cristian Gentea: ”Şi-au dat seama că nu au procedat corect” | EXCLUSIV

La trei luni distanţă, invitat la Orange Sport, Andrei Prepeliţă a vorbit despre acel moment, dar şi despre situaţia actuală a formaţiei din Trivale, pregătită acum de Marius Croitoru.

”(n.r. despre primarul Cristian Gentea) Au fost şi lucruri bune. După ce am încetat contractul, nu am făcut vreo declaraţie. Deciziile le-am luat împreună cu staful, care m-a susţinut. În fotbal dacă ia altcineva decizii pentru tine, nu e bine. Dacă e să pierzi, mai bine pierzi pe mâna ta.

În meseria asta am învăţat să spun ”nu” niciodată. Orice e posibil. A fost o perioadă frumoasă. Nu m-am certat cu nimeni.

A fost acel comunicat al Consiliului Director, după meciul cu Petrolul. Şi-au dat seama că nu au procedat corect, ne-am dat mâna şi asta a fost.

Am acceptat (n.r. rezilierea unilaterală) pentru că era deja o presiune. Eu prin contract mi-am asumat că şi anul acesta voi prinde play-off-ul. Aveam clauză de reziliere dacă nu prindeam play-off-ul.

Am acceptat pentru că oamenii şi-au asumat această decizie că în funcţie de ce rezultate vor fi, ei vor fi responsabili.

Am încredere în băieţi, au rămas mulţi din cei cu care am lucrat. Sper să nu aibă niciun fel de probleme (n.r. de retrogradare)”, a declarat Prepeliţă, la Orange Sport.

FC Argeş se află pe locul 11 în Superligă, cu 24 de puncte acumulate în 22 de etape.

Afla mai multe despre: fc argesprepelita 

viewscnt
Articole similare