Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul din exterior a dus la "ruptura" Prepeliţă-Gentea! Poliţia, implicată: "Am filmarea"

Mesajul din exterior a dus la "ruptura" Prepeliţă-Gentea! Poliţia, implicată: "Am filmarea"

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă (36 de ani) a fost îndepărtat de la FC Argeş din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultimele etape cu echipa din Trivale, dar, de fapt, au existat mai multe motive la mijloc. Un videoclip primit de primarul Cristian Gentea, cu unul dintre fotbaliştii de la FC Argeş, a umplut paharul şi a produs ruptura totală între Prepeliţă şi edilul din Piteşti.

FC Argeş a schimbat antrenorul, Marius Crotioru i-a luat locul lui Andrei Prepeliţă. Plecarea lui Prepeliţă era dorită de mai mult timp de către primarul Cristian Gentea, dar s-a aflat care a fost, de fapt, picătura care a umplut paharul şi a produs ruptura totală între părţi.

Mesajul din exterior a dus la "ruptura" Prepeliţă-Gentea! Poliţia, implicată: "Am filmarea"

Site-ul jurnaluldeargeş.ro scrie că picătura care a umplut paharul în relaţia Cristian Gentea, primarul Piteştiului, şi Andrei Prepeliţă a fost o filmare primită "din exterior" de edilul oraşului. Ruptra totală s-a produs din cauza unui act de indisciplină al lui Grigore Turda (25 de ani), fundaşul central al FC Argeş, care s-ar fi îmbătat într-un bar şi poliţia a intervenit din cauza zarvei.

Înlocuit cu Marius Croitoru, Andrei Prepeliţă ar fi acoperit incidentul în care a fost implicat fundaşul, iar când primarul Cristian Gentea a aflat despre ce s-a petrecut, a luat decizia de a-l da afară pe antrenor. Gentea a primit "din exterior" filmarea cu Grigore Turda, în care fundaşul era ameţit de aburii alcoolului consumat.

Cristian Gentea: "Am filmarea pe telefon. Prepeliţă mi-a spus că a pierdut vestiarul"

Contactat de sursa citată, jurnaluldeargeş.ro, Cristian Gentea a confirmat faptul că a primit un mesaj cu o înregistrare în care protagonist era fotbalistul lui FC Argeş. Primarul din Piteşti şi-a exprimat nemulţumirea faţă de Andrei Prepeliţă şi a dezvăluit că antrenorul i-a spus că "a pierdut vestiarul".

„Am filmarea de trei zile pe telefon. Duminică, atunci când am fost la fotbal, la stadion, m-a luat lumea, unii au venit să-mi spună, să-mi arate… A fost, cum probabil aţi aflat, cu poliţie… Mi-a transmis Vlădoiu, că ştie şi Prepeliţă, şi el… Domnul Prepeliţă nu mai vorbeşte de două luni cu noi! De fapt, cu mine nu mai vorbea deloc. Dar nu mai are nicio legătură cu antrenarea jucătorilor. Se comportă de parcă ar fi echipa lui, terenul lui, banii lui! În privinţa actelor de indisciplină, nu ia nicio măsură. Dacă vrea conducerea să ia, bine, dar el nu ia! Eu ştiu altceva: că, dacă se întâmplă ceva, antrenorul face un referat şi spune „uite, domnule…”, conform regulamentului. Chiar a declarat la conferinţa de presă că el nu e de acord cu amendarea jucătorilor Bertrand, Raynov şi Dobrosavlevici. Nu mai putem s-o ducem aşa! Un om de lângă el mi-a spus că „a pierdut vestiarul”, a declarat Cristian Gentea.

Andrei Prepeliţă a pregătit-o pe FC Argeş din ianuarie 2021 până în octombrie 2022, timp în care a reuşit două performanţe impresionante: calificarea în play-off-ul sezonului trecut şi, de asemenea, calificarea în semifinalele Cupei României.

Afla mai multe despre: andrei prepelitacristian genteafc argesmotivplecareincident 

viewscnt
Articole similare