Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

2 jucători, OUT de la Barcelona! Xavi şi Laporta taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor

2 jucători, OUT de la Barcelona! Xavi şi Laporta taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a fost eliminată pentru al doilea an consecutiv încă din grupele Ligii Campionilor, iar Joan Laporta şi conducerea clubului se pregătesc să ia măsuri. Presa din Spania a anunţat, joi, după eliminarea din Ligă, primii doi jucători care vor părăsi Camp Nou în ianuarie 2023, când se va deschide perioada de mercato.

În ciuda investiţiilor masive din vară, când Lewandowski sau Kounde au fost transferaţi, Barcelona a suferit o nouă ruşine şi a fost eliminată din grupele Ligii Campionilor. Pierderile financiare cauzate de eliminarea timpurie din UCL trebuiesc acoperite prin plecări de jucători, care să elibereze masa salarială.

2 jucători, OUT de la Barcelona! Xavi şi Laporta taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor

Joan Laporta e nevoit să declanşeze operaţiunea "curăţenia", după al doilea sezon la rând în Barcelona este eliminată încă din grupele Ligii Campionilor. Potrivit site-ului fichajes.net, Barcelona vrea să scape de doi "grei" din lot, Jordi Alba şi Gerard Pique, jucători cu ştate vechi pe Camp Nou.

Ambii şi-au pierdut din proeminenţă, în sensul că nu mai joacă la fel de mult cum o făceau în trecut, astfel că Barcelona vrea să scape de salariile celor doi. Mai ales pentru că banii din Liga Campionilor nu vor mai intra în conturile clubului de pe Camp Nou.

Gerard Pique a jucat doar 449 de minute în acest sezon la Barcelona, în şapte meciuri, fără să marcheze sau să paseze decisiv şi a arătat nesiguranţă în joc. De partea cealaltă, aflat la Barcelona din 2012, Jordi Alba a fost trecut pe banca de rezerve de Xavi, care-i preferă pe poziţia de fundaş stânga pe Balde sau Alonso: 501 minute în 8 partide şi un assist are în cont Alba în acest sezon.

Pique şi Jordi Alba mai au contracte cu Barcelona până în 2024, dar catalanii vor să "rupă" înţelegerile încă din ianuarie 2023.

Afla mai multe despre: barcelonajordi albagerard pique 

viewscnt
Articole similare