Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să antrenez portarii?”. Prepeliţă, reacţie promptă pentru primarul Piteştiului: ”Să nu uite că suntem la trei puncte de play-off”

”Să antrenez portarii?”. Prepeliţă, reacţie promptă pentru primarul Piteştiului: ”Să nu uite că suntem la trei puncte de play-off”

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă (36 de ani) i-a răspuns primarului oraşului Piteşti, Cristian Gentea, care i-a transmis să se ocupe de pregătirea portarilor de la FC Argeş. Tehnicianul a precizat că va avea o întâlnire decisivă cu conducerea clubului în cursul zilei de miercuri.

FC Argeş a anunţat că Andrei Prepeliţă nu mai este antrenorul principal al echipei. Comunicatul clubului din Trivale a venit chiar la finalul  eşecului suferit în faţa Petrolului Ploieşti în Superligă (0-2).

Prepeliţă ar urma să fie înlocuit cu Constantin Schumacher, cel care i-a fost secund până acum, deşi în acte figura ca ”principal”.

”Să antrenez portarii?”. Prepeliţă, reacţie promptă pentru primarul Piteştiului: ”Să nu uite că suntem la trei puncte de play-off”

Primarul oraşului Piteşti, Cristian Gentea, l-a criticat pe Andrei Prepeliţă după acuzaţiile primite din partea acestuia şi l-a trimis să se ocupe cu portarii de la FC Argeş.

Tehnicianul de 36 de ani nu este dispus să plece şi a transmis că tot el s-a ocupat de antrenamentul echipei de astăzi.

De asemenea, acesta a precizat că va avea o întâlnire cu cei din conducerea clubului în cursul zilei de vineri. 

”Ce a zis primarul? Să antrenez portarii? Dacă aşa e făcut contractul, mă duc să îi antrenez! Deocamdată, nu am discutat nimic cu cei din conducere.

Voi avea mâine (n.r. miercuri) această întâlnire. Ce pot să vă spun este că am fost la antrenamentul de azi, îmi fac treaba.

Normal că sunt surprins de reacţia lor, penru că FC Argeş poate să-şi îndeplinească obiectivul. Să nu uite că suntem la trei puncte de play-off”, a declarat Andrei Prepeliţă, pentru ProSport.

Comunicatul Consiliului Director al lui FC Argeş

”Consiliul Director al Clubului FC Argeş s-a întrunit în această seară, în şedinţă de urgenţă, pentru a face o analiză a rezultatelor echipei după cele 15 partide (turul) dispuate în Superligă, dar şi a rezultatului din meciul cu Minaur Baia Mare, din Cupa României. 

În afara evoluţiilor nesatisfăcătoare, în general, înregistrate de alb-violeţi în aceste partide, membrii C.D. au analizat şi actele de indisciplină înregistrate în ultima perioadă şi acoperite de către antrenorii echipei, precum şi deficienţele de organizare careu au condus la o stare de tensiune în cadrul lotului şi clubului şi care pun în pericol îndepliniarea obiectivelor stabilitate. 

Printr-o decizie unanimă, C.D. a decis ca de mâine, marţi, 25 octombrie, antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza şi va răspunde de programul de pregătire al echipei şi care va răspunde de rezultate în perioada următoare. 

Ignorarea publicului, a suporterilor şi a conducerii clubului nu pot fi tolerate, iar manifestările de nemulţumire ale suporterilor echipei noastre şi numărul tot mai redus de spectatori reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcţia greşită şi că e nevoie de o schimbare. Concluzia e simplă: această schimbare trebuie făcută imediat. 

După cum ştiţi, întreaga responsabilitate a strategiei de transferuri aparţine managerului Ion Vlădoiu şi antrenorului Andrei Prepeliţă”, a transmis FC Argeş. 

Afla mai multe despre: fc argesprepelita 

viewscnt
Articole similare