Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Numai lor li se poate întâmpla asta”. Daniel Opriţa îi deplânge pe suporterii Stelei: ”Aveau şi o coregrafie frumoasă”

”Numai lor li se poate întâmpla asta”. Daniel Opriţa îi deplânge pe suporterii Stelei: ”Aveau şi o coregrafie frumoasă”

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa (41 de ani) a tras concluziile după meciul dintre Steaua şi Oţelul Galaţi, ultimul din etapa cu numărul 11 din Liga 2. Tehnicianul noului lider din eşalonul secund a vorbit despre verificările suplimentare efectuate de Jandarmerie înaintea partidei din Ghencea.

Steaua a învins, pe teren propriu, scor 1-0, echipa SC Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a 11-a din Liga 2.

Unicul gol al meciului de pe Ghencea a fost înscris de Chunchukov, în minutul 47.

Steaua este pe primul loc în clasamentul ligii secunde, cu 26 de puncte. Oţelul Galaţi a rămas pe locul al treilea, cu 21 de puncte.

”Numai lor li se poate întâmpla asta”. Daniel Opriţa îi deplânge pe suporterii Stelei: ”Aveau şi o coregrafie frumoasă”

La finalul meciului, Daniel Opriţa a fost mulţumit de rezultatul jocului şi de evoluţia jucătorilor săi.

Antrenorul ”militarilor” şi-a exprimat şi dezamăgirea pentru controalele amănunţite făcute suporterilor stelişti înaintea partidei.

”Poate cea mai grea (n.r. victorie), am întâlnit o echipă bună. Dorinel mi-a fost coleg şi antrenor. E o echipă disciplinată, agresivă.

E mai importantă victoria, azi am ştiut să suferim, am câştigat cu arma lor. Am jucat la rezultat. Nu ştiu dacă a fost un joc frumos, dar ne-am îndeplinit obiectivul.

Ei nu au avut ocazii mari. Îi felicit pe jucători, pentru că am ştiut să suferim. Aşa se câştigă. Important este că toţi au alergat, s-au bătut pentru minge.

Am reuşit să câştigăm multe meciuri şi suntem pe un drum bun. Începutul nu a fost cel pe care îl doream.

(n.r. de absenţă suporteri) Am înţeles că s-au făcut controale, s-au plâns că numai lor (n.r. cei din galeria Stelei) li se poate întâmpla asta, că i-au dezbrăcat în corturi. Noi suntem alături de ei. Aveau şi o coregrafie frumoasă.

Oţelul mi-a plăcut în seara asta. A venit de la Liga 3. E important ce face Dorinel Munteanu. Îmi pare rău de el, ce să zic?”, a declarat Opriţa, după meci.

Jandarmeria a efectuat verificări suplimentare înaintea partidei din Liga a II-a dintre Steaua şi Oţelul. În urma controalelor, jandarmii au descoperit, în interiorul stadionul din Ghencea, zeci de materiale pirotehnice.

Afla mai multe despre: steaualiga 2 

viewscnt
Articole similare