Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United. Cum a fost posibil

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United. Cum a fost posibil

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United, după ce a fost exclus din lot pentru meciul cu Chelsea, din Premier League.

Cristiano Ronaldo a revenit după suspendarea dictată de clubul Manchester United împotriva lui şi a participat marţi la antrenamentul de dimineaţă al echipei sale.

Fotbalistul portughez a fost exclus din lot din motive disciplinare după ce a plecat la vestiare înainte de finalul meciulului dintre Manchester United şi Tottenham Hotspur, scor 0-2, la 19 octombrie, în Premier League.

Ronaldo nu a fost convocat pentru partida cu Chelsea, din campionat, de sâmbătă, încheiată cu scorul de 1-1.

Reintegrarea atacantului portughez în echipă a fost făcută în urma unei întâlniri între Ronaldo şi antrenorul Erik ten Hag, întâlnire care a avut loc înaintea şedinţei de antrenament de marţi.

Cristiano Ronaldo devine astfel disponibil pentru meciul de joi, cu Sheriff Tiraspol, din Europa League. În tur, englezii s-au impus cu 2-0, lusitanul aflându-se printre marcatori.

În grupa E din Europa League, Manchester United se află pe locul 2, cu nouă puncte. Lider este Real Sociedad, cu 12 puncte din 12 posibile.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester united 

viewscnt
Articole similare