Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ruptura este totală. Cristiano Ronaldo, sancţionat aspru după incidentul din duelul cu Tottenham

OFICIAL | Ruptura este totală. Cristiano Ronaldo, sancţionat aspru după incidentul din duelul cu Tottenham

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost pedepsit drastic după ce a plecat mai devreme la vestiare în meciul dintre Manchester United şi Tottenham Hotspur. Clubul de pe Old Trafford a anunţat că a luat repercursiuni dure asupra superstarului portughez.

Cristiano Ronaldo a început pe banca de rezerve derby-ului dintre Manchester United şi Tottenham şi nu a mai aşteptat finalul.

Supărat că nu a fost introdus în teren de Erik ten Hag, vedeta portugheză şi-a ieşit din minţi şi a plecat mai devreme la vestiare, în minutul 89. Asta în condiţiile în care managerul olandez mai avea la dispoziţie două schimbări pe care le mai putea efectua.

Manchester United a învins-o pe Tottenham, scor 2-0, în etapa a 12-a din Premier League. Golurile au fost marcate de Fred ('47) şi Bruno Fernandes ('69).

OFICIAL | Ruptura este totală. Cristiano Ronaldo, sancţionat aspru după incidentul din duelul cu Tottenham

La final meciului, Erik ten Hag a comentat situaţia respectivă şi relaţia tensionată cu Cristiano Ronaldo: ”Voi rezolva această problemă mâine (n.r. joi). Acum sărbătorim victoria. L-am văzut, dar nu am vorbit cu el”, a declarat tehnicianul olandez, în interviul pentru Sky Sports, după meci.

Jucătorul lusitan a fost crticat dur şi de oamenii de fotbal din Anglia, printre care Gary Lineker, fost mare internaţional englez, şi Peter Schmeichel, ex-Manchester United.

”Îmi pare rău, dar e inacceptabil. Ştim toţi ce jucător a fost. Totuşi, să pleci de pe bancă deşi mai sunt două-trei minute de meci...", a fost reacţia lui Gary Lineker, prezentatorul emisiunii Match of the Day, la BBC. 

”E pentru prima oară când Ronaldo mă dezamăgeşte. În mod normal, îl susţin, înţeleg situaţia lui. Dar nu era nevoie de asemenea reacţii”, a adăugat şi Peter Schmeichel.

La o zi distanţă, Cristiano Ronaldo şi-a primit pedeapsa după reacţia sa. Manchester United a anunţat, într-un comunicat oficial, că lusitanul nu va face parte din lotul care se va deplasa la Londra pentru duelul cu Chelsea, din runda a 13-a din Premier League.

”Restul echipei este pe deplin concentrată la pregătirea acestui meci”, a adăugat clubul englez.

Meciul cu Tottenham este al doilea în care Cristiano Ronaldo nu prinde niciun minut în acest sezon din Premier League. Primul a fost în derby-ul Manchester City (3-6).

 

 

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester united 

viewscnt
Articole similare