Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş, propunere concretă: jucător şi funcţie în club! Ce echipă îl vrea: "Ne dorim să semneze"

Tamaş, propunere concretă: jucător şi funcţie în club! Ce echipă îl vrea: "Ne dorim să semneze"

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş (38 de ani) a primit prima propunere concretă după ce s-a despărţit de Petrolul, club de unde a plecat cu scandal. FC Braşov, echipa unde a început fotbalul, a purtat primele negocieri cu fundaşul central.

Plecat cu scandal de la Petrolul, Gabi Tamaş se antrenează cu FC Braşov, echipă care-l doreşte pe fundaş din ianuarie 2023, atunci când va putea semna. Braşovul i-a făcut o propunere concretă lui Tamaş, pe care îl vrea ca jucător şi, mai apoi, să ocupe o funcţie administrativă în club.

Tamaş, propunere concretă: jucător şi funcţie în club! Ce echipă îl vrea: "Ne dorim să semneze"

FC Braşov, club aflat în reviriment după ce a fost falimentat din cauza problemelor financiare, are ambiţii mari. Clubul de pe sub Tâmpa îl vrea pe Gabi Tamaş, jucătorul care a început fotbalul la FC Braşov, şi vrea să profite de faptul că fundaşul va rămâne liber de contract pe 1 ianuaie 2023.

Gabi Tamaş se antrenează cu echipa braşoveană pentru a rămâne în formă şi clubul i-a făcut o propunere, prima după plecarea de la Petrolul.

Marin Mitran, preşedintele celor de la FC Braşov, care a purtat primele discuţii cu Gabi jucătorul: „Am avut ceva discuţii cu Gabi şi e interesat să vină spre casă. Deocamdată doar se antrenează şi e motivaţie pentru ceilalţi jucători. E un lider şi un fotbalist mare”, a spus Mitran, conform Fanatik.

Relaţia de prietenie cu Dan Alexa ar fi un alt argument solid care l-ar putea convinge pe Tamaş să revină la Braşov: „Normal că ne dorim să semneze, fiind braşovean şi apropiat de Dan Alexa. Au jucat şi împreună. E foarte interesat. Am vorbit şi ieri cu el”.

Gabi Tamaş a plecat de la Petrolul cu scandal, după ce antrenorul Nicolae Constantin l-a înregistrat într-o convorbire telefonică în timp ce înjura suporterii, dar şi pe oficialii "Lupilor galbeni". La doar câteva ore după apariţia înregistrării, Petrolul a anunţat că a reziliat contractul cu Tamaş.

Gabi Tamaş a jucat 1.255 de minute în 14 meciuri jucate cu Petrolul în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: gabi tamasoferta gabi tamasgabi tamas propunere fc brasovigabi tamas fc brasov 

viewscnt
Articole similare