Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste dură pentru Brazilia. Un nou star din Premier League, incert pentru Cupa Mondială

Veste dură pentru Brazilia. Un nou star din Premier League, incert pentru Cupa Mondială

Cupa Mondială

Comentarii

Unul dintre cei mai în formă internaţionali brazilieni a suferit o accidentare gravă, iar prezenţa sa în lotul pentru Cupa Mondială este pusă sub semnul întrebării.

Veste dură pentru Brazilia. Un nou star din Premier League, incert pentru Cupa Mondială

Lucas Paqueta este ”lovitura” dată de West Ham pe piaţa transferurilor din vară, iar acesta a început să se acomodeze din ce în ce mai bine la noua sa echipă, după ce a făcut senzaţie în tricoul celor de la Lyon.

Totuşi, ascensiunea sa în Anglia a fost stopată de o accidentare, la umăr. în meciul dintre West Ham şi Southampton (1-1), din weekend-ul trecut, fiind nevoit să iasă forţat de pe teren.

Astfel, nu a făcut nici deplasarea de pe Anfield, cu Liverpool (0-1, la finalul căruia David Moyes a confirmat că mijliocaşul de 25 de ani este accidentat destul de grav, dar nu a putut să estimeze o perioadă de indisponibilitate.

"Este accidentat, pare destul de grav acum. Nu ştiu exact cât va lipsi. E un jucător extrem de important pentru noi, era în formă. Ne pare foarte rău că l-am pierdut", a declarat Moyes, citat de Daily Mail.

Astfel, confirmarea antrenorului de la West Ham îi dă motive de îngrijorare şi lui Tite, selecţionerul Braziliei, întrucât prezenţa lui Lucas Paqueta pentru Cupa Mondială devine şi ea incertă.

Nu ar fi primul jucător de top din Premier League care ar rata turneul final. Anterior, Liverpool şi Chelsea au anunţat că Jota, respectiv Kante nu vor merge în Qatar.

Cotat la 45 de milioane de euro, Paqueta a jucat zece meciuri pentru adversara FCSB-ului din Conference League şi a livrat două pase decisive.

Pentru naţionala Braziliei, acesta a bifat 34 de prezenţe şi a marcat şapte goluri.

Afla mai multe despre: paquetabrazilia 

viewscnt
Articole similare