Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristiano Ronaldo. Ce a anunţat portughezul după ce a fost exclus din lot de Manchester United

Reacţia lui Cristiano Ronaldo. Ce a anunţat portughezul după ce a fost exclus din lot de Manchester United

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a venit cu o reacţie în urma comunicatului oficial emis de Manchester United, unul în care internaţionalul portughez a fost exclus din lot de clubul de pe Old Trafford pentru următorul meci din campionatul Angliei.

Reacţia lui Cristiano Ronaldo. Ce a anunţat portughezul după ce a fost exclus din lot de Manchester United

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea. La scurt timp după ce Manchester United a anunţat oficial că l-a exclus din lot pentru meciul din weekend cu Chelsea, jucătorul lusitan a avut un răspuns pentru clubul la care a revenit anul trecut.

Ronaldo a transmis un mesaj în mediul online în care dă asigurări fanilor că nu va pleca de la Manchester şi va continua să lupte pentru a-şi recâştiga locul în echipă.

”Aşa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc şi să joc respectuos faţă de colegii mei, adversarii şi antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat.

Sunt aceeaşi persoană şi acelaşi profesionist care am fost în ultimii 20 de ani jucând fotbal de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în procesul meu de luare a deciziilor.

Am început foarte tânăr, exemplele jucătorilor mai în vârstă şi cei mai experimentaţi au fost întotdeauna foarte importante pentru mine.

Prin urmare, mai târziu, am încercat mereu să dau eu un exemplu pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil şi, uneori, căldura momentului este cel mai bun dintre noi.

În acest moment, simt că trebuie să continui să muncesc din greu în Carrington, să-mi susţin colegii de echipă şi să fiu pregătit pentru orice în orice joc.

A ceda presiunii nu este o opţiune. Nu a fost niciodată. Acesta este Manchester United şi trebuie să fim uniţi. În curând vom fi din nou împreună”, a scris Cristiano Ronaldo, pe reţelele de socializare.

La partida din Premier League, Manchester United – Tottenham, scor 2-0, Cristiano Ronaldo a intrat în tunelul către banca de rezerve cu câteva minute înainte de finalul meciului, fiind supărat că nu a fost introdus în teren de antrenorul Erik ten Hag.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester united 

viewscnt
Articole similare