Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un antrenor care... sincer, nu i-am înţeles metodele”. A jucat sub comanda lui Ionuţ Chirilă şi a rămas confuz: ”Nu îi plac fundaşii centrali înalţi”

”E un antrenor care... sincer, nu i-am înţeles metodele”. A jucat sub comanda lui Ionuţ Chirilă şi a rămas confuz: ”Nu îi plac fundaşii centrali înalţi”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Gardoş (33 de ani) a colaborat preţ de câteva luni cu Ionuţ Chirilă (56 de ani) la Academica Clinceni, iar fostul campion al României a recunoscut nu a înţeles mare lucru din metodele şi filozofia fostului tehnician al echipei ilfovene.

Academica Clinceni a reuşit o stagiune de excepţie în 2020/2021, după ce a reuşit să prindă play-off-ul şi să le ţină piept marilor echipe din campionatul nostru, sub comanda lui Ilie Poenaru.

Însă, afectată de probleme financiare, formaţia ilfoveană a pierdut mulţi jucători şi a început execrabil sezonul, ajungând să îl dea afară pe Poenaru la doar câteva luni după ce dusese echipa în play-off.

Clinceni avea nevoie de un antrenor experimentat, o mână de fier, pentru a salva echipa de la retrogradare, dar a ales să îl aducă pe banca tehnică pe Ionuţ Chirilă, liber de contract de mai bine de patru ani în acel moment.

Nouă partide a însumat tehnicianul de 56 de ani la Academica, fără să câştige vreun meci, înainte de a fi dat afară cu scandal de conducerea clubului ilfovean.

Jucători la Clinceni în acea perioadă, Florin Gardoş a recunoscut că metodele de antrenament ale lui Ionuţ Chirilă şi filozofia sa l-au lăsat confuz.

”Ionuţ Chirilă e un antrenor care… sincer să îţi spun, nu i-am înţeles foarte bine metodele”

Fostul campion al României a dezvăluit că antrenorului nu îi plăceau fundaşii centrali înalţi şi că nu dorea să accepte sugestii din partea nimănui, nici măcar a jucătorilor experimentaţi.

Nu ştiu de ce (n.r. a stat foarte mult pe bancă când antrenor era Ionuţ Chirilă). Ionuţ Chirilă e un antrenor care… sincer să îţi spun, nu i-am înţeles foarte bine metodele.

Am avut o relaţie bună în afara terenului pentru că venea, discutam, dar discutam mai mult chestii extrafotbalistice.

Asta mă deranja oarecum, era un vestiar cu mine, cu Filip şi alţi jucători cu experienţă, dar nu ţinea cont de nicio sugestie. Zicea că el nu vrea să schimbe primul 11, că vrea să fie echipa omogenă.

Am mai auzit eu că i-ar fi spus unui alt coleg că nu îi plac fundaşii centrali înalţi. Fel şi fel de idei, ştii cum e, fiecare antrenor are anumite preferinţe”, a declarat Florin Gardoş, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare