Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Era junior la noi”. Conspiraţie împotriva FCSB-ului? MM Stoica sugerează că un arbitru o dezavantajează intenţionat pe vicecampioană | EXCLUSIV

”Era junior la noi”. Conspiraţie împotriva FCSB-ului? MM Stoica sugerează că un arbitru o dezavantajează intenţionat pe vicecampioană | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma remizei dintre UTA Arad şi FCSB, obţinută in-extremis de gazde, după ce roş-albaştrii au încasat trei cartonaşe roşii în ultimele minute, MM Stoica a lansat un atac la adresa centralului Adrian Cojocaru (42 de ani), pe care îl acuză că o dezavantajează intenţionat pe vicecampioană cu fiecare ocazie.

UTA Arad a reuşit să deschidă rapid scorul în confruntarea cu FCSB, dar, până în minutul 48, echipa pregătită de Nicolae Dică reuşise să întoarcă scorul.

Totuşi, finalul de meci avea să fie plin de dramă. Totul a început în minutul 83, când Rachid Bouhenna a primit două cartonaşe galbene la aceeaşi fază şi a fost eliminat.

Apoi, opt minute mai târziu, Risto Radunovic a primit al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la vestiare, urmând ca în minutul 90+4 şi Tavi Popescu să încaseze cartonaşul roşu.

Rămasă în opt oameni, FCSB a încasat un gol egalizator în minutul 90+6, în urma unei faze fixe, şi a scăpat din mână două puncte importante în lupta pentru calificarea în sferturile Cupei,

În ziua din urma confruntării, MM Stoica, invitat în studioul Orange Sport, a dezvăluit că vede o conspiraţie împotriva FCSB-ului.

Managerul general al vicecampioanei a afirmat că Adrian Cojocaru o dezavantajează intenţionat pe echipa roş-albastră şi a dezvăluit că FCSB va depunde memoriu împotriva centralului de 42 de ani.

MM Stoica îl cunoaşte pe actualul arbitru încă de când acesta era junior la Oţelul Galaţi şi a amintit că nu este prima dată când Cojocaru greşeşte împotriva vicecampioanei.

MM Stoica sugerează că Adrian Cojocaru o dezavantajează intenţionat pe FCSB

De ce îmi dă de gândit? Pentru că pe Cojocaru l-am avut la Galaţi, era junior într-o echipă cu Florin Cernat, Iulian Apostol, Sorin Ghionea, echipă care a câştigat campionatul de juniori 2 în 1997, finala pe 5 iunie, la Oneşti. Juca închizător.

Şi părea un băiat de bun simţ, un copil tare cuminte. Am mai spus, de foarte multe ori ne-a dezavantajat, dar foarte multe greşeli grave împotriva noastră. Foarte multe şi unele cu repercursiuni.

Am pierdut meciuri din cauza lui. Iar acum, prima greşeală mare e că nu vede penalty. O repară Găman de la VAR, nimeni nu spune nimic. Apoi, eu înţeleg că îi dai galben lui Bouhenna şi chiar al doilea... mai rar se întâmplă aşa, dar e regulamentar, e acoperit.

Un arbitru care nu prea vrea să strice echilibrul poate să se facă că nu vede când aplaudă şi să îi zică <<ai aplaudat, trebuia să te dau afară>>. Să zicem că aplici la sânge.

Pai dacă aplici la sânge, dragul meu, atunci dă-i galben lui Erico, care îl opreşte aproape din postură de ultim apărător pe Dumiter, nu e roşu, e galben, nu îi dai.

Dă-i galben lui Otele când îl loveşte pe Vlad, nu dai nimic, în schimb îi faci semn lui Vlad să se ridice. Dă-i al doilea galben lui Benga, care dă în minge după fluierul lui, vede.

Ştiţi ce m-a şocat? Dică i-a spus asistentului Danşa <<de ce nu îi spui?>>. Uite cum dă Benga, el vede, eram deja în 10 oameni, dă-i galben lui Benga, că tu aplici la sânge regulamentul.

Dă fault la Musi, nu dai, contraatac, roşu la Radunovic, corect al doilea galben, nu sunt... aşa e. Apoi inventezi al doilea galben la Octavian Popescu, când tu ai dat deja doi jucători afară şi se termină meciul?

Inventezi aşa ceva? Mi se pare foarte grav. Vreau să facem şi noi în memoriu, să inserăm fazele astea, nu neapărat să adăugăm şi ce s-a întâmplat în trecut.

Dar dacă acest Cojocaru mai arbitrează vreodată FCSB, înseamnă că ceva nu e în regulă. Ne-a lăsat în şapte ca să luăm gol, că aşa a vrut el”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian cojocaru 

viewscnt
Articole similare