Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB care va fi sancţionat după partida cu UTA: ”El va plăti amendă!” EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB care va fi sancţionat după partida cu UTA: ”El va plăti amendă!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

În minutul 84, de la FCSB a fost eliminat Bouhenna. În minutul 87, a primit cartonaş roşu şi Chindriş de la UTA, care era pe banca de rezerve.

FCSB a rămas cu doi oameni în minus în minutul 90+1, când a fost eliminat şi Radunovic. FCSB a mai avut un jucător eliminat în minutul 90+4, Octavian Popescu.

MM Stoica a contestat arbitrajul de la partidă. Oficialul FCSB a fost foarte supărat şi a spus că Bouhenna, jucător care a fost eliminat, va primi amendă. De asemenea, el a precizat că Radunovic nu va fi sancţionat de FCSB. 

”El va plăti amendă!”

”Bouhenna va plăti amendă. Radunovic nu va fi sancţionat. Pot să îi reproşez, că are experienţă, dar dacă ar fi dat fault la Musi, nu mai era niciun cartonaş”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-radunovic-bouhenna 

viewscnt
Articole similare